Hirdetés
Aktív témák
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz Motion_Blur #2149 üzenetére
Emlékszel arra az 1%-os nyilatkozatára MS-nek úgy egy fél éve... Így azonnal én nem kamuznám le azért, ravasz róka ez a Briatore.... Bár az én szimatom is azt diktálja, h MS & Ferrari elválaszthatatlanok és azok is maradnak, bízom benne!
Kóstold meg, megéri!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Tibicsoki82 #2154 üzenetére
Megismétlőde 1994, 95? 2 rönós vb vímmel köszönne el az F1-től?
Szerintem lehetetlenStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Tibicsoki82 #2154 üzenetére
Bonyolítsuk kicsit:
''A Ferrari alakulata a jövő héten fontos bejelentésre készül. A Kicker értesülései szerint Kimi Räikkönen szerződést kötött a Ferrari alakulatával. A korábbi hírekkel ellentétben, - amelyek szerint ha Michael Schumacher úgy dönt, hogy marad, a finn pilóta 5 millió dollár kártérítést kap, ha elhagyja a csapatot, a szerződés életbe lép – Räikkönen szerződése 'bombabiztos'. Függetlenül attól, hogy Schumacher hogyan dönt.
A hétszeres világbajnok négy futam (Imola, Nürburgring, Monte Carlo és Barcelona) elteltével, június 1-én hozza meg döntését, hogy folytatja-e pályafutását. Felipe Massa sorsa Schumin múlik.
Ami Räikkönent illeti, nem foglalkozik azzal, hogy ki lesz a csapattársa, és bár tiszteli Schumachert, nem tart tőle.''Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tibicsoki82
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
Jelenleg Alonso és Schumacher a leggyorsabbak a pályán
Hiába van ott Button 1 tizedre Schumitól, kb. 1 mp-el lassabb köröket fut.
szerk: Raikkonen is inkább 1:17 eleje...
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Pá
addikt
Lol ezt láttátok??
Schumi ment egy 7 mp-es utolsó szektort...
Vagy beszart az időmérő rendszer vagy valamit nagyon tud az öreg.(le lehet vágni a pályát?)''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Tibicsoki82 #2146 üzenetére
Briatore sosem adná meg Schuminak a 35 millás gázsiját.
A Renault smucig.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #2160 üzenetére
Egyébként Schumi a hosszabb etapokon piszok gyors, simán hozza a Renaultok sebességét.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
Motion_Blur
félisten
Végeredmény:
1. Trulli
2. Alonso
3. Schumacher
4. Raikkonen
5. Heidfeld
6. Fisichella
A legegyenletesebb tempót Schumi diktáltaStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
csongi
veterán
válasz Motion_Blur #2156 üzenetére
Akkor lehet két pilóta fog menni. Kimi ferkához, Shumi meg nyugdíjba Ha valóban Kimi át megy a ferkához, aminek igen nagy a valószínége akkor Shuminak keményen fel kell gyűrni a gatya szárát.Mert ez a gyerek ha vérszemet kap, nem fog udvariasságból csapat variálásból előre engedni senkit.És szerintem nem fog belemenni a szerződés kötésnél a másod pilóta szerepébe.Ő Vb akar lenni. Nem fogja úgy csinálni mint Rubens az tuti.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2165 üzenetére
Pontosabban:
Teszteredmények – Barcelona – Csütörtök:
01. - Trulli - Toyota (B) 1:14.522 - 81 kör
02. - Alonso - Renault (M) 1:14.532 - 106 kör
03. - M.Schumacher - Ferrari (B) 1:14.711 - 94 kör
04. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) 1:14.899 - 93 kör
05. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:14.940 - 66 kör
06. - Fisichella - Renault (M) 1:15.105 - 112 kör
07. - Rosberg - Williams-Cosworth (B) 1:15.209 - 82 kör
08. - Button - Honda (M) 1:15.292 - 150 kör
09. - Klien - Red Bull-Ferrari (M) 1:15.299 - 101 kör
10. - Coulthard - Red Bull-Ferrari (M) 1:15.347 - 101 kör
11. - Barrichello - Honda (M) 1:15.388 - 133 kör
12. - R.Schumacher - Toyota (B) 1:15.410 - 73 kör
13. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:15.547 - 97 kör
14. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1:15.686 - 103 kör
15. - Massa - Ferrari (B) 1:15.727 - 86 kör
16. - Webber - Williams-Cosworth (B) 1:16.019 - 108 kör
17. - Speed - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:16.599 - 102 kör
18. - Sato - Super Aguri-Honda (B) 1:19.826 - 22 kör
''Michael számára azonban nem volt felhőtlen a mai nap, hiszen a Marc Gené által két napja használt Ferrari V8-as motor már az első körökben kilehelte lelkét autójában.''
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Motion_Blur #2168 üzenetére
Egy körön hiába gyors a McLaren, ha hosszútávon elvérzik.
Én renaultos vagyok, de jó lenne harcot látni a pályán.
Bár jövőre McLaren drukker leszek, mert Alonso odamegy. -
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #2167 üzenetére
Szerintem meg ne derüljön ki ez a dolog , vagy ha ferrariba ül a 2 nagy ász akkor egyenlő feltételekkel! De ez esélytelen ott
-
Motion_Blur
félisten
válasz (Kolombusz) #2169 üzenetére
Én alapból Ferrari drukker vagyok, de ebből kifolyólag persze Schumi is, mert nagyon sokat köszönhetünk neki, gyakorlatilag mindent
Sokan hajlamosak neki elfelejteni pillanatok alatt az elmúlt 10 évetStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Motion_Blur #2171 üzenetére
Eleinte én is Ferraris voltam, bár akkor még nem érdekeltek igazán a versenyek, néhaNéha néztem meg egyet.
Amióta Alonso a Renaultnál versenyzik, azóta nézem rendszeresen a versenyeket, és ,,átpártoltam'' a Renaulthoz. De pl Fisit nagyon nem birom, annyit bénázik. -
Motion_Blur
félisten
válasz (Kolombusz) #2173 üzenetére
Érdekes...az Alonso & Briatore páros általában inkább visszataszító az emberek számára
Bár Alonso nekem is kezd kevésbé unszimpi lenni De Briatore-t utálomStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szeva000
addikt
válasz (Kolombusz) #2169 üzenetére
Na oda nem megy alonso,mert felrobbantom addig.A mekihez ilyen ember nem kőőő.Belehalok jövőre ebbe
-
szeva000
addikt
válasz Motion_Blur #2176 üzenetére
Akkor sem,meg soha sem
-
Motion_Blur
félisten
válasz SzalaiG #2177 üzenetére
formula.hu szerint:
McLaren-Mercedes
1. Fernando Alonso
2. Kimi Räikkönen
3. Juan-Pablo Montoya
4. Pedro de la Rosa
Renault
1. Giancarlo Fisichella
2. Heikki Kovalainen
3. Michael Schumacher
4. Juan-Pablo Montoya
5. Pedro de la Rosa
Ferrari
1. Michael Schumacher
2. Kimi Räikkönen
3. Felipe Massa
4. Valentino Rossi
Alonso a biztos pont, csak neki van szerződése
-
Pá
addikt
válasz SzalaiG #2177 üzenetére
És egy
Schumi-Kimi --> Ferka
vs
Lonzi-Rosberg --> Meki
vs
Monty-Kovalainen --> Renault
Harchoz mit szólnál? Erre még esély is van, hogy összejön.
szerk: talán idevehetjük még a Button-Davidson párost a Hondától. (Barika repül )
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #2181 üzenetére
Aki kiérdemli.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #2183 üzenetére
Szerintem tuti az lenne. Nem lehetne megcsinálni, hogy Schumival kivételezzenek, Kimi se menne bele, meg ezt a párharcot a média is nagyon figyelné nagyon kapna a Ferrari, ha kivételezés lenne.
Aztán persze úgyis mindenki azt mondaná, hogy kivételeztek, miután Schumi elkeni Kimi száját.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
SzalaiG
addikt
Kedves Pá!
Schumi-Kimi sose jön össze, teljesen összeférhetetlen eset.
A Rosbergnek még idő kell.
A Honda nagyon jó csak igazi pilóták kellenek. Én egy fiatal tehetséget tennék bele.
A többieket lesz@rom, mert vagy utálom vagy érdektelen.
Plussz Ferrari nyerjen ne rönó. Most komolyan. Kinek jut eszébe a rönóról, h F1 és hogy sportkocsi? Francia fos. Ugyanez a Merci is. A merciről mindenkinek a megbízhatóság jut eszébe és a luxus nem a sport és a gyorsaság. Merci = nagy, lomha, luxusbálna.
Szerintem. -
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #2181 üzenetére
Természetesen Schumi.
1. Rangidős
2. Az ő kocsiján lesz jövőre az egyes rajtszám
3. Mellette mindenki csak a második lehet... -
SzalaiG
addikt
Schumi F2006-al: [link]
-
Chili7
őstag
Nemá! Tényleg megy a Kimi a Ferrarihoz?[link]
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #2190 üzenetére
Tökéletes háttérképnek, mert jó a felbontása. Jó nagy.
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #2192 üzenetére
Azért jelzésértékű.
Az igaz, hogy még nem hivatalos, de abban több mint az eddigi hírek, hogy
1. Ez már nem egy Blikk szintű bulvárlap, hanem komoly hírforrás
2. A Ferrari is mondta, hogy valami fontosat fognak bejelenteni Imolában(aztán lehet, hogy az a fontos valami tök más lesz)
Mindegy. Jövő héten kiderül. De legkésőbb júniusig, ugyanis Schumi azt mondta akkor fog dönteni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #2195 üzenetére
Köszi a linket.
A Ferrari nem füstöl!
Én a Heidfeldet vagy a Rosberget látnám szívesen. -
Motion_Blur
félisten
Külföldi fórumokon már elég sokan biztosra veszik, hogy Imolában bejelentik a jövő évi Schumi & Kimi párosítást
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Motion_Blur #2174 üzenetére
Nem tom, nekem meg Kiminek ez a kurva szótlan jégember stilusa annyira nem jön be.
Briatore viszont menő.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest