Hirdetés

Aktív témák

• [amne]

senior tag

válasz Zsiba #31 üzenetére

Figy...te egy kissé egyoldalúan nézed ezeket a dolgokat, alig látszik hogy kinek drukkolsz. Nagyon szépen felsoroltad az utóbbi 5 versenyt és megjelölted a nurburgringi pályát mint egyetlen hibáját Montoyának mert hogy ott elkoptatta a gumit. A felsorolás első két pontját nézzük meg. Elfüstölt mindkét esetben a motor. Nem véletlenül, nézzük meg hogy ugyanazon a pályán Ralf motorja elfüstölt e? Nem tudom pontosan mert nagyon nem érdekel az egész BMW csapat, még pedig azért mert a tavalyi évben ott lett volna a lehetőségük a VB címre de elcseszték azóta nem szorítok értük csak azért hogy Montoya elkaszálja Schumit de másért nem.
    Aztán az egekig magasztalod Schumit hogy Senna óta ilyen még nem volt. Hidd el hogy a mezőnyből tudnék választani 5 embert kapásból aki ebben a Ferrariban megverné Schumit...ha hagynák nekik ugyebár, mert ez nem a Ferrari szokása. Őszintén szólva én egy rövid ideig szurkoltam a Ferrarinak meg Schumi-nak de azért hagytam fel ezzel a rossz szokással mert látszik hogy ők nem azért mennek ki a pályára hétvégenként hogy szórakoztassák a népet és élvezzék a sportot...ne adj isten a játékot. Nem! Ők azért mennek ki hogy bármi áron nyerjenek. És ez eléggé rossz hozzáállás a nézők szempontjából.

Aktív témák