- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Philauita
csendes tag
Sziasztok,
Írtam már korábban most végzek 2éves CAD/CAM infó képzésen.
Elhatároztam, hogy elkezdek nyáron egy 10hónapos CNC forgácsoló képzést. Ami felmerült bennem, hogy szerintetek melyik vezérlőt lenne legcélszerűbb megtanulni, mert ugye mindenhol egy adott vezérlésre épül a képzés. Szegeden vagy Győrben tudnék nagyobb eséllyel tanulni, de mind két helyen NCT 104es vezérlést tanítanak. Olvastam, hogy nem dícsérik túl ezt a vezérlőt. Pécsen és Pesten van lehetőség Siemens, Heidenhain és Fanucot tanulni. Szerintetek érdemesebb ez utóbbi 3 irányába orinetálódni az elején, vagy ez nem számottevő, és nem ér csalódás a késöbbiekben, hogy NCT-n szakosodtam
Köszönöm a segítésget -
Philauita
csendes tag
Nem kerestem még fel ilyen reklámmal egy céget sem, és nem is szivesen tenném, ezért voltam kiváncsi a véleményetekre, belátom igazatok van, csupán kezdem feltérképezni miféle lehetőségek vannak a kezdetekkor.
A lényeg, hogy a tudást megszerzem, mert az országon belül nem jelent akadályt, hogy mégis melyik városban indulok el a pályán.
üdv -
Philauita
csendes tag
sziasztok, bocsi ha beoffolok.
Első számú legfőbb célomként tűztem ki, hogy a termelésben dolgozzak CNC gépekkel, elsősorban marógépen, nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, sok értéket közvetít.
Májusban fogok végezni egy 2éves CAD/CAM technikus képzéssel, ahol sok alap dolgot tanítottak plussz: nct90t nct104t/m nct201m programozást, habár csak a szimulációt.
Nem igazán van 250ezrem elvégezni egy 10 hónapos cnc gépkezelői képzést(ér az valamit?), viszont Ti mit gondoltok arról, hogyan viszonyulhatnak a cégek egy olyan ajánlathoz, hogy 3 vagy x hónapig ingyen dolgozok nekik, még be nem tanítanak. Ilyet el lehet képzelni a mai világban? Tanácsot szeretnék, hogy szerezzek egy alap rutint, mert tényleg erre szánom a jövőmet.
üdv és helló!
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Netfone
- Kutya topik
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eureka Mignon Specialita 17NX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest