Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz BloodPandus #240 üzenetére
Ha te tudod, én is tudhatom De egy ilyen géppark nem 2 Ft!
Dolgoztam esztergán (TOS, csúcstávolság 2000 mm, elforduló kör ágy felett, ami nem kivehető hidas, 375 mm, ill Emco, fúróval kombinált műszerészeszterga és az a régi magyar, E400-as, úgy, hogy az előtolást kapcsoló kar ki volt akadva ), hagyományos vertikális marón (TOS egyetemes szerszámmaró), FNGJ vertikális marón (Heidenhain útmérővel), síkköszörűn (valami lengyel gané, egy hétvégényi meló után nem bírta ki, valahol folyt a víz, és berohadt köv hétre - de szét is szedtük a kollegákkal), harántgyalun (Strigon, gyalultam szögben is), és a vésőgépet is ismerem picit.
Tanultam NCT90, Fanuc esztergát (bal-, és jobbsodrású, egyszerszámos és dobrevolveres), dolgoztam NCT100 (vagy hanyas) marón (tehát G kód megvan), Heidenhain 530, 426 (és ami előtte van) marón (3 illetve 3.5 D-s).
És amit láttam/látok, hogy működik (bár kissé hiányos "ismereteim" vannak): lefejtőmaró, horizontmaró, tömbös/huzalos szikra, palástköszörű.
Tudok hegeszteni elektródával és hegesztettem argonnal is, AWI-t kollegák mutatták.
Mikor kezdünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● nem beszélgetős OFF topic!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest