Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #41428 üzenetére
Kettőfél té.
Lépem, halad.
Büntike.
A hang meg orgazmus, még úgy is, hogy az ST fókához képest épphogy csak hallatszik onnan jobb-elölről valami finom morgás egy-egy kövérre.Ja, totál sleeper. Azaz behúzzák Eléd, mert "jön egy doboz, ahh, behúzom elé és majd elmegyek" - aztán mikor már tolnád le, hogy "mennnyyymáááinnnen" akkor már késő mindkét félnek, ő bekerült Eléd és fékeztél egy nagyot, haladni meg nem halad és ugye előzésben vagytok a szembe sávban.
Amikor meg valaki kívülről akar erőlködni, hogy majd jobbról jól megelőz, mert "hülye béna vagy" (értsd: Előtted lévő sem halad, Te pedig hagysz 10 métert defenzív vezetés címszóval, követési táv kényelmesen, stb)... szóval ilyenkor is rá lehet lépni és van meglepődés. Szóval rengeteg Octavia-s és hasonló kétliter tádét lehet vele rommá szopatni, azaz én alapból nem vagyok genya, de amikor valaki kreténkedik, akkor nagyon gyorsan a helyére lehet tenni vele az erőviszonyokat.
Mondjuk ma egy Merci nagyon letolt majdnem az útról, öreg példány volt, de az S500 az azért szintén szedi a lábát, viszont kielőzni nem mert ennek örültem Kisautó simisimi.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
embe
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #41428 üzenetére
Én nézegettem, körbejártam. Jobb áron vannak az 1,8 dízel motorral szerelt példányok, de nagyon nem ajánlották azt a motort. Kettős ( szíj + lánc ) vezérlés, stb.
Nekem is a 2.0 és a 2.2-es motorral szerelteket ajánlották.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest