Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz koxos:8] #112 üzenetére

Alakul az majd... lesz ott pénz, ha jönnek az eredmények... néhány meccs kell hozzá, hogy mozduljanak:)! Persze ne felejts el kérni néha, a boardroomban, interact board alatt, transfer wage címen.
    Az edzők száma limitált, azért nem engednek már többet, mert nem mindegy a miből mennyi;)! Fontos, hogy sima coach helyett vehetsz fel fitness vagy GK coach-ot, még ha nincs is rá külön engedély, de akkor ezek a sima coach limitből vonódnak, mintha normál edzők lennének. (Boardtól kérheted a staff növelést is.) A jelenlegi limit az a bal sarokban a boardroomnál:)!

Remélem jó drágán "zavartad el" a népet, abból a léből te is kapsz használatra, bár nagyját a csapat kapja (Te a transfer revenue %-ot kapod játékosvásárlásra, wage-re, ennek a százaléknak a növelését is kérheted a boardtól). Hosszú távon kellenek majd tapasztalt vagy veterán harcosok tutorozni a fiatalokat!

Én már feltornásztam 110ezerre a wage limitet, jópár játékost vettem, némelyik egész jó, utolsók nem leszünk. Mondjuk itt a mexikói promotion ligában irtózatos különbségek vannak csapatok között... figyelni kell majd a morálra, ha nagy zakót kapunk:N!

Utolsók nem leszünk, az tuti:DDD!

Igen, itt is három külföldi lehet csak, itt két nagyon jó szerb van (AM/ST, DM) 6000/w-ért, kajtatni kellett utánuk rendesen. Még véletlen sem transzferen vagy out of contract voltak, hehe... meg van egy gyöngébb perui kapus, a célnak megfelel... sikerült venni néhány védőt (normális DC-t nem, egyszerűen lehetetlen volt idecsábítani őket), meg van egy tűrhető csatár is. Szóval a gerinc az rendben, kapus elmegy, védelem a szélen oké, bent hmm.. majd még nézem, mit lehetne alakítani... sajnos loan sem jön össze, túl drágák. Max megpróbálok nem loanra kiírtakat is csábítgatni... tényleg, van egy másik csapat is, amelyik becsődölt, majd megnézem azokat;]!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés