Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
andorra
üzenetére
na akkor kezdjük sorba....
lejátszó rendszereddel
a sz.gépem inkább a játékra van kihegyezve tehát xgamer hangkártyám van hozzá az 5.1 így nem igazán beszélhetünk minőségi zenehallgatásról..! ez tény..elképzelhető, hogy a hallásoddal is
áruld már el nekem mi vagy te addiktológus..?még is hogy jössz ahhoz hogy hogy így látatlanban kivizsgálsz...?esetleg széklet mintát ne küldjek...?!Az úgynevezett hangszínszabályzást, equalizert olyan tévútnak tekintjük, amelyen sajnos rengetegen tévelyegnek.
enged már meg nekem légy szíves hogy úgy és ahogy én szeretek zenét hallgatni az úgy legyen..nem vagy te az apám sem az anyám hogy megmond mit hogy csináljak!Cccc menj már ezzel az Ákossal... más tollával ne ékeskedj!
időközben megtaláltam amit kerestem [ez az]
nekem ez így tetszik..és tudod miért mert én így szeretem...!
-
need
addikt
Üdv..
nekem még elég ismeretlen ez a lejátszó..az tudom hogy minden ajánlásban ez szerepel..
le is szedtem...de annyira nem vagyok kibékülve a hangjával..szükségem lenne hangzásképekre..(rock) főleg..
ezt hogyan tudnám megoldani...??
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Battlefield 6
- Yettel topik
- OLED monitor topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest