Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
Protezis
üzenetére
Nem global shorcutsot akarok állítani, de próbáltam ottis újat hozzáadni, nyomogattam a billentyűzet Next, Prev.. stb gombját, de semmi

Nekem is az új foobar van meg, meg a girderből a 4.0.4.2 most. de a girder a foobart nemtudja kezelni.. nincs is benne a listájában.. Lehet girderből visszakellene térni a 3.3-asra, nemtom, majd megnézem;) -
cousin333
addikt
Úgy néz ki...
Szóval a problémám az, hogy van egy csomó számom, megvan hozzá mindenféle ID tag. De az előadó neve (pl. fájlnévből véve) nagybetűvel kezdődik, de amúgy kisbetű
. Namost, én azt szeretném elérni, hogy az ''artist'' ID Tag ugyanaz maradjon, csak csupa nagy betűvel legyen írva. az is jó, ha a pl. a fájlnévből beolvasva teszi nagybetűssé. Az is megfelel, ha valaki a default playlist kódot úgy megbuherálja nekem, hogy az előadó nevét mingi nagy betűvel írja (ezt a sytem tray-en már elértem, csak a playlist kicsit bonyolultabb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,csak fura a dolog.