- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Üdv!
Ha nem hallom a különbséget egy 320-as mp3 közt, meg egy flac közt, akkor miben keressem a hibát?
Úgy néz ki, h van egy HK erősítőm, amire a genius ht hangfalait kötöttem rá. a Az erősítőbe egy asus xonar u1-en keresztül viszem a hangot optikai csatlakozással. Viszont van 1-2 dolog ami nem teljesen egyértelmű számomra.
Először is, van-e különbség abban, h a winben mit választok ki default lejátszó eszköznek? Az asus sima és a digitális kimenete közt választhatok, mindkettővel működik a rendszer, de ha a digitálisat választom akkor nem tudom az ausal szabályozni a hangot.
Ez ebben a formában kihat a foobarra is, hiába választom ki a winben a sima csatlakozást és a foobarban a digitálisat, akkor is elvesztem a hangerőszabályzást (winen keresztül megy, csak az asusal nem tudom).Viszont ebben van még egy trükk. WASAPI pluginnal használom a foobart, de ha abban választom ki a digitális kimetet (wasapival), akkor kapok egy:
Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 44100 Hz / 24-bit / 2 channels hibaüzenetet. Ezzel mit tudok kezdeni? Ha csak simán a digitális kimenetet választom akkor működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- GL.iNet OFF topik
- Milyen routert?
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest