- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Hi!
Kipróbáltam, a helyzet változatlan, sőt! Ha csak simán a %artist% - %title% van beírva, akkor is kiírja az album címét. Hogy jót szerkesztek-e, azt nem tudom, de elvileg itt kellene szerkeszteni, mert mikor csak az volt, hogy: %1 - %2, akkor nem is írta ki az albumok címét, csak az általam kívánt adatokat, de csak egy szám erejéig, utána ez az egy szám beragadt. Tehát valami hatása csak volt.
Preferences/Tools/AMIP Wrapper-nél szerkesztem az AMIP '%s' format-ot.
Ha %1%- %2%-ot írok be, akkor ugyanaz, beragad az első szám, hiába váltok a következő számra, nem változik a kiírás.
Ha %artist% - %title%-ot írok, akkor jó, vagyis változik rendesen a kiírás, csak megjelenik az album címe is. Vicces
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest