Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Hi!
Kipróbáltam, a helyzet változatlan, sőt! Ha csak simán a %artist% - %title% van beírva, akkor is kiírja az album címét. Hogy jót szerkesztek-e, azt nem tudom, de elvileg itt kellene szerkeszteni, mert mikor csak az volt, hogy: %1 - %2, akkor nem is írta ki az albumok címét, csak az általam kívánt adatokat, de csak egy szám erejéig, utána ez az egy szám beragadt. Tehát valami hatása csak volt.
Preferences/Tools/AMIP Wrapper-nél szerkesztem az AMIP '%s' format-ot.
Ha %1%- %2%-ot írok be, akkor ugyanaz, beragad az első szám, hiába váltok a következő számra, nem változik a kiírás.
Ha %artist% - %title%-ot írok, akkor jó, vagyis változik rendesen a kiírás, csak megjelenik az album címe is. Vicces
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest