Hirdetés
Aktív témák
-
nRu3
addikt
de azért remélem a mecs végén Figo és Ronaldó pityeregni hogy mégsem nyertek mint az EB-n
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
brownus
veterán
hmm, a retken előrébb van kábé fél mp-vel
-
pite4
tag
rosszalkodik az n betűm
[Szerkesztve]Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
mr.ki
aktív tag
Értem mire gondolsz, ugyanezt gondoltam a Portugál-Görögország meccsen ( 1. meccs volt, 2004 EB ), de azt nem akartam hogy olyan sokáig meneteljenek...
Szóval vigyázz mit kívánsz
Azon az EB-n nekem igazán csak a holland-cseh meccs tetszett már káromkodnom kellett a holland vezetőedző miatt, aki látta tudják mire gondolok...Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
Motion_Blur
félisten
Félig néztem a holland-szerb meccset. Sajnálom, hogy nem nyertek a szerbek, de legalább küzdöttek!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
LOTR
addikt
válasz L|zsidoboz #812 üzenetére
a portugál-holland negyeddöntő volt az egyik legjobb
ez az Angola - Portugália meccs szerintem az egyik legpörgősebb eddig
próbálom objektíven értékelni
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
pite4
tag
Larsson a király, de szerintem az angolok ellen kevesek lesznek. Ibrahimovic+ egy nagyképű majom
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
rumos14
nagyúr
sziasztok, nem tudtok vmi online helyet ahol lehet nézni a meccseket? a du. 3 órás meccset a m.helyen tudnám így sasolni...
-
pite4
tag
Ibrahimovic a realba????????? Adná az ég! Az arca már megvan hozzá!
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
donhere
tag
nem tudja vki hogy esetleg neten lehet e nézni a meccset?????
Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.
-
LOTR
addikt
pplive.uw.hu
One Ring to rule them all
-
rlazol
veterán
ez csúcs volt!
elkezdte fejtegetni ez a 2 díszf*sz. h höhö a bíró mennyire élvezi a meccset mert még nem mutatták fel a hosszabítás idejét jelző táblát. Köbö 5 frame-vel azután h levették a fél percig mutatott kettes feliratot...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
donhere
tag
Köcce LOTR!!!
Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.
-
AmunRa
senior tag
Ez a kapáslövés szöveg nagyon vicces volt.
Miért nem vezet ez az ember valami háztartási műsort. -
rlazol
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
Ezt a kapás viccet hallottátok ti is????
Vagy csak nálunkszar a TV?
könyörgöm, ennél sokkal gyengébb és idédtlenebb poénokért is rúgtak már ki embert a VIASAT3-tól is!
AZ RTL KLUB MONDJON LE!!!!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Djudit
csendes tag
Hogy ez a Héder Barna is milyen vicces nem is gondoltam, hogy a kapás lövést kapa nélkül is lehet csinálni. ha ha ha.
-
Djudit
csendes tag
bitos is hogy meg van tervezve, de akkor lehetne idejük elviselhetőbb vicceket kitalálni.
-
Djudit
csendes tag
A meccs egész jól indult, azt hittem jó meccs lesz mint tegnap az argentín, de most már kicsit uncsi lett.
-
mr.ki
aktív tag
Nem tudom hogy vagytok vele, de a portugálok befejezése hagy némi kívánni valót maga után, ezt nem tehetik meg ha tovább akarnak jutni egyáltalán,mert Mexikó és Irán azért nagyobb falat. Ráadásul ha jól emlékszem az olimpián kikaptak 3:2-re Irántól.
Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
Sixkiller6
őstag
háááát, nemtom.
a nagyok közül talán még németo játszott a legjobban. se az angolok, se a svédek, a portugálok nem csillognak.- no es importante -
-
KrAt
veterán
Nemtudom, ti hogy vagyok vele, de nekem nem annyira tetszett a meccs. Többet (szebb játékot) vártam volna..
Nembaj, majd lesz jobb -
LOTR
addikt
most átkapcsoltam a német RTL-re, mert ott még a stadionban van a kép
kevés volt a második félidőbeli teljesítmény
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
KrAt
veterán
válasz Sixkiller6 #839 üzenetére
Egyik kedvencem
-
Bencus88
nagyúr
Holnap jó mecsek lesznek már alig várom.
BRASIL!!!!!Hajrá -
Integra
titán
asszem bekéne vezetni a játék szépsége pontozást, mert ez a portugál meccs is minden volt csak foci nem.. asszem elég sokan kiesnének pikk-pakk
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Chili7
őstag
Nem értek egyet, meg lédererrel se, aki egész második félidőben fikázta a meccset.
Léderer 2 éve magyar bajnokikat közvetít. Mitől ilyen finnyás?
Ugyanazt láttam mint a Hollandoktól, Angoloktól, Argentínoktól, meg a németektől is: Ha megvan az előny akkor már nem törik össze magukat egy újabb gólért. Viszont legalább most benne volt a 2-ik gól a meccsben, ellentétben az Angolokkal és a Hollandokkal. A Németek sem csináltak mást, csak nekik bejött a +1 gól.
A Lengyeleknek meg a svédeknek meg nem jött be az első gól se! IJé -
PazsitZ
addikt
válasz Sixkiller6 #837 üzenetére
Én ezt azért nem mondanám. A németek nyertek, de ez a lendület és teljesítmény amit nyújtottak ne mhiszem h sokáig elég lesz egy nagyobb csapat ellen is. Amúgy pedig szinte két ugyanolyan gól kaptak, ez számomra nem azt mutatja hogy jó teljesítményt nyújtottak. Remélem azért én is, hogy összekapják magukat.
Ja és hajrá Hollandia!!!- http://pazsitz.hu -
-
BLiNk3r
senior tag
Nahát ez nagyon gyenge meccs volt sajnos.
Pedig Angola válogatottja nem egy olyan vadul izmos csapat, akiket nehéz lenne megszórni. Kíváncsi vagyok mit teljesítenek a Portugálok később. -
AmunRa
senior tag
Párom megkérdezte a 27. percben, miközben nézte a meccset, hogy melyik a portugál?
Ugye a fehérruhások?
A csapatban volt vagy 2 fehér srác. -
Integra
titán
na a véleményem a lédererről, meg a héderékről a következő.
kíváncsiságból néha a magyarra kapcsolgattam.
nos az első duma még a héderéknél: a gyarmatos duma rész...
na ezek után a kis pöcs léderer megszólal: jó hogy esti meccs lesz mert a félősek csak félszemmel fogják nézni, mert mint ahogy azt már a felvezetőben is említették, és itt jött megint a gyarmatos duma megint...
hát bazmeg, ezekt ott helyben tarkón kellett volna lőni..
abba már bele sem merek gondolni, hogy mekkora gyökérségeket mondhattak a meccs alatt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest