Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz Silencer83 #36 üzenetére
Legalább ebben egyetértünk
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
A Ferrari miatt remélem az olaszok nyernek (csak a köpködős gyereket nem szeretem ) vagy a németek, akiket viszont nagyon nem szeretek: hollandok, franciák.
Brazilokat se annyira, mert ott meg van arc rendesen.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Nem is tudom mit várok jobban, a Forma-1-et, vagy a VB-t
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
1 üveg söröcske már befigyelt
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon szép volt az első gól, a 3. pedig nagyon szépen megjátszott, kivitelezett
Hajrá Germany!Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Ahogyan az indexes ''Live Timing''-ot olvasom, egyelőre sz*pnak a lengyelek?
-
Motion_Blur
félisten
''Lengyelország Mohácsa! Óriási, látványos ecuadori guriga végén Kaviedes kapott remek passzt a lengyel védők mögé, a középen érkező Delgadónak csak be kellett nyomnia pár méterről az üres kapuba.''
-
Motion_Blur
félisten
[link]
Érdemes olvasgatniStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sixkiller6 #460 üzenetére
Nekem is át kellett tennem a hangot ''sport'' üzemmódra, mert ''normál''-on Hajdú B szövegét is elnyomta a tömeg zaja. A közvetítés tényleg nagyon olcsónak hat...
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sixkiller6 #470 üzenetére
De legalább van egy durva tv-d!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sixkiller6 #483 üzenetére
Szerintem tudatosan nem írják ki az info-kat, csak azt nem tudom, hogy miért Mert ennyire amatőrök nem lehetnek!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sixkiller6 #533 üzenetére
5K-t azért nem tennék fel, bár nagy esélyed van!
-
Motion_Blur
félisten
Nekem nem tetszik a meccs, túl sok a rontott passz, nem pörög a játék. Az angoloknak darálni kéne
-
Motion_Blur
félisten
Nem tudom, hogy Barnika meddíg mehet el, de ha így folytatja, feljelenti valaki.
-
Motion_Blur
félisten
válasz bagyulajuve #705 üzenetére
Sokra nem mész vele. Ez egy ilyen csatorna, még az a jó, hogy az F1-es futamok nagy részét leadják élőben...
-
Motion_Blur
félisten
válasz bagyulajuve #709 üzenetére
Azért ne vegye el a kedved teljesen! Bár ez, hogy nem nyomnak le minden meccset, szerintem is nagyon felhíborító és példátlan
-
Motion_Blur
félisten
válasz bagyulajuve #726 üzenetére
hollandia-szerbia: 2-1
mexikó-irán: 1-0
angola-portugália: 0-3 (szerintem te elírtad )Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Kb. annyira volt kaki ez meccs, mint az F1...
-
Motion_Blur
félisten
Félig néztem a holland-szerb meccset. Sajnálom, hogy nem nyertek a szerbek, de legalább küzdöttek!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sixkiller6 #1238 üzenetére
elég gennyes dolog volt...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest