Hirdetés
Aktív témák
-
-
BLiNk3r
senior tag
Nagyon tördelik a játékot a szabálytalanságok, lentmaradások, pontatlanságok, de vannak azért szép momentumok.
Remélem a második félidőben szebb lesz a játék -
BLiNk3r
senior tag
Nahát ez nagyon gyenge meccs volt sajnos.
Pedig Angola válogatottja nem egy olyan vadul izmos csapat, akiket nehéz lenne megszórni. Kíváncsi vagyok mit teljesítenek a Portugálok később. -
BLiNk3r
senior tag
válasz Sixkiller6 #1115 üzenetére
Pedig 11-est is lehetett volna adni a helyzetre, végülis összezártak előtte, elzárták a szabad útját. És én ezt úgy mondom, hogy nem szurkoltam egyik csapatnak sem.
-
BLiNk3r
senior tag
bazze, ez már durván szórás
/de rossz lehet most a szerbeknek.../
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Mekkora szutyok lehet már azoknak a rikító mellényes rendezőknek, akik végig egy helyben állnak a pálya körül és a közönséget csekkolják, mikor mögöttük történnek a dolgok
-
BLiNk3r
senior tag
válasz Apollo17hu #3605 üzenetére
gúgöl szerint is argenin, szóval nincs probléma
Az argentin csóka mezén én is valami foltot láttam, de nemhiszem, hogy vér volt, végülis senki nem szerzett vérző sebet a meccsen. Talán sár? De egy kis folt miatt meg miért ne cserélnének mezet? Azt simán ki lehet mosni, aztán kiakasztani a többi skalp közé. -
BLiNk3r
senior tag
ez a 'sérülés' elég időhúzásgyanús volt Robinsontól
-
BLiNk3r
senior tag
Hát ez így egy talicska f*s.
Nincs annál rosszabb, mikor ráül egy csapat az eredményre, aztán jön a szutyok időhúzás minden elképzelhető módszerrel (amit a felkészült közvetítő fantasztikus érzékkel természetesen rutinnak titulál), a néző meg unatkozik a meccs láttán.
Remélem a Holland-Portugál azért ennél pörgősebb lesz valamicske szép játékkal kiegészítve. -
BLiNk3r
senior tag
...Robbent meg nyújtott lábbal mellkasba szúrta a portugál...szóval ez nagyon nem mentesít senkit a szabályok alól.
más: ez a csőröge közvetítő feszt visítozik, akármi történik. 3 passz lezajlik és már ordítja, hogy ''micsoda összjáték''. Aztán Figo átpörgeti egy holland felett a lasztit, jön a visítás: ''mekkora cseeeeeel''. Mintha még sose látott volna ilyet. -
BLiNk3r
senior tag
mekkora brutálnagy kapufa volt Cocu-től
...és felpezsdült a meccs!
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
figorol is megvan a véleményem...nagyon májer kiscsákó, hogy fejelget meg rodeózik, mikor a bíró épp nem néz oda...
-
BLiNk3r
senior tag
Pedig nyomják a Joga TV-n is:
''Játssz szépen, mert a játék a lényeg!'' -
BLiNk3r
senior tag
emmár a sportszerű mérkőzés fijúklányok
-
BLiNk3r
senior tag
ez a meccs gigaLOL.
aki meg itt verekszik, elmehet a f.szba -
BLiNk3r
senior tag
egyébként meg mindkét csapat sportszerűtlenül játszik, szóval nyugodtan fejezzétek abba a köcsögözést, nem kell itt is rodeózni.
köszi. -
BLiNk3r
senior tag
Érdekes meccs volt, tele izgalmakkal, pattanásig feszüt idegekkel, de azt azért nem lehet mondani rá, hogy szép.
A portugálok szerintem nem érdemelték meg a továbbjutást ezzel a játékkal, az angolok ellen nagyon nehéz dolguk lesz, az biztos.
Ennek a holland edzőnek pedig semmi tehetsége egy csapat vezetéséhez és irányításához, ez most is kiderült a folyamatos rossz döntéseivel. -
BLiNk3r
senior tag
ugye, hogy egyből szebb?
Ezt a mai újságban olvastam:
''Nem tiltották el Figót
A lefejelő mozdulat ellenére játszhat az angolok elleni, szombati világbajnoki negyeddöntőben Figo, a portugál labdarúgó-válogatott csapatkapitánya...A nemzetközi szövetség hétfőn visszanézte az esetet, és úgy döntött, a sárga lap elégséges szankció.''
Hmmhmm...
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Nagyon tecnikás kis csapat ez a ghánai
Ez a meccs kifejezetten tetszik, olyan barátságos hangulata van. Mindkét csapat sportszerűen játszik, figyelnek egymásra (lsd. Ronaldinho), és helyzetek is vannak végre.
És közben 2:0
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest