Hirdetés
Aktív témák
-
qestion
aktív tag
20
a pálya
-
Safranek
aktív tag
Ez a Keita gyerek jól nyomja.
Közben 2-0 lett„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
LOTR
addikt
2-0
remélem lesz olyan jó a következő félidőben is, mint a német-costa rica, mert az elsőben olyanOne Ring to rule them all
-
Djudit
csendes tag
A játék képe alapján nem jobbak az Argentínok? szerintem jobbak, de egyébként is gólra játszák a focit.
-
AmunRa
senior tag
Jó kis mecs!
Egy csomag tökmag + 1 dobozos sőr legurult! -
Skipp
senior tag
Nahh vezetünk 2-0-ra jólvan. De ugyanúgy lehetne 2-4 is az állás.
Viszont a jó édes k*rva anyját aki kitalálta, hogy nem adják le a himnuszokat, hanem helyette azt kell nézni, hogy Béla (vagy más) lehajtotta a wcdeszkát... meg hogy az italautomatában gyümölcsfa van. Mindjárt megyek a káromkodós topicba...Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
ZCoyote
őstag
válasz Motion_Blur #662 üzenetére
Amatőr bokszolónak igen de profinak Pffff..
Már mindent csinál csak, hogy a köztudatban legyen, ahelyett hogy inná a boleróját és élné az életét.Romani ite domum.
-
Safranek
aktív tag
''Vége az első félidőnek.
Az elefántcsontpartiak mezőnyben egyenrangú ellenfelek, de a gólokat az argentinok rúgták.''
Tömören és röviden a nemzetisport.hu -ról.„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
KrAt
veterán
Nagyon jó a meccs, de szvsz jobban tükrözné a meccset az 1:1. Szerintetek?
-
brownus
veterán
T&T #&@
it's a fucking black day... -
Latissimus Dorsi
senior tag
Fura egy játék ez. Elefántcsontpart játsza a focit, és Argentína vezet.
Gólra játszák, ennyi...MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Sixkiller6
őstag
tnt miatt buktam 13k-t...
amúgy szerintem minden néző jobban örülne most egy 13:9es eredménynek
egy szakmai elemzés alá minek kell ez a zene? milyen hülyék csinálják ezt a műsort?! aztán majd csodálkoznak hogy elsőként őket állítja falhoz a forradalom
[Szerkesztve]- no es importante -
-
AmunRa
senior tag
válasz Latissimus Dorsi #670 üzenetére
Na azért azt nem mondjuk, hogy nem játszanak jól az argentinok!
Ha így nézük a magyarok is lehetnének világbajnokok.
Ráadásul nem agresszív rugdosos az argentin.
De egy kis csibészkedés nem árt! -
Latissimus Dorsi
senior tag
Na azért azt nem is mondtam
Tény hogy a gólokon kívül momentumuk se nagyon volt. De nincs ezzel semmi baj, mivel rúgtak két gólt.MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
KrAt
veterán
válasz Latissimus Dorsi #674 üzenetére
Lényeg, hogy azrét jó a meccs, és ennyi
Hűű most mennyi frankó meccs lesz pár hétig Nem vagyok nagyonnagy focirajongó, de ezeket nézni fogom -
laci80
tag
tetszik nekem, hogy az Elefántcsontpartiak küzdenek mint a gép, csak az a bj, hogy minden támadás végére elfogy az energia, vagy valami, mert mindig el cseszik
de azért jó meccs
szerk: megérett gól 2:1
[Szerkesztve]"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
-
Sixkiller6
őstag
75. perc körül levitték saviolát, innentől fogva nincs argentín csatár a pályán, sem senki elöl. ezért a középpályások tök röhejes módon körbe körbe adogatnak mert nincs kinek előretenni. és azóta rengeteg labdát veszítenek el.
nem is láttam még ilyet, h 2:0 nál lehozunk mindenkit aki elöl van... nem is értem- no es importante -
-
LOTR
addikt
válasz Sixkiller6 #682 üzenetére
nem nézted a portugál eb-t?
ott nem egy csapat megcsinálta ezt, volt akinek nem jött be....One Ring to rule them all
-
paleinho
senior tag
Aimart is beküldték 1 percre csak hogy növeljék a válogatottságai számát
-
ponti_ak
addikt
Nna, ez egy kifejezetten jó meccs volt. Sok (legalább) ilyet lássunk még.
-
KrAt
veterán
válasz Bernardo20 #686 üzenetére
Én is. El vagyunk halmozva most 7végén: F1, Vb, van itt minden
Baaazeg ezek a durex reklámok -
KrAt
veterán
válasz Bernardo20 #690 üzenetére
Én egy jókis pörgős brazil meccsre várok
-
bagyulajuve
addikt
LoL ez a KK, nem tu'om, de sztetek neki fizetnek azért, hogy 20 percenként megszólaljon?
Léderer egész jól kommentált, de lehet csak azért mondom világi után ő már felüdülés
Kokó mit keres itt? Nagy Laci se mondott túl sok érdekeset, bár ez a Kokó elég nagy tapló, hogy szinte 1 mondatát se hagyta végigmondani
a 2. félidőben kicsit csalódást okoztak a gauchok, és sajna a nagy kedvencem a 2004-es olimpia gólkirály, Tevez, nem kapott 1percet, se
Aimar se örült sztem, annak hogy fél perc lehetőséget kapottResistencia eterna
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #694 üzenetére
ennyit tudnak, saját kis szarkupacukon kapirgálnak, ez az rtlklub...
hol a hajdú b meg a szántó?!
mindegy, nekem van ard meg zdf szerencsére...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Salak
aktív tag
Most a Léderer jobb volt mint a magyar meccseken szokott,de így sem húdejó...
Világi egy katasztrófa, még az Ötletházban is szánalmas volt anno
Hajdú B. a legjobb, de mellé én nem Szántót raknám,hanem mondjuk Faragó Richárdot vagy Gulyás Lászlót.
Kovács Kálmán tuti olvassa az okosságait, akárcsak a túlművelt Urbán"Winners never quit and quitters never win."
-
Gaboman
nagyúr
A fenébe hogy kikapott az Elefántcsontpart,pedig nekik drukolok és a Braziloknak!
De sebaj még továbbmehetnek remélem így is lesz!
Valami eszméletlen gyorsak ezek a fekete fiuk és a fociuk is szép látványos,de a kapusuk kicsikét gyengécske!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest