Hirdetés
Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz bagyulajuve #42 üzenetére
gusztustalanok! mi az hogy a köztévének nincs joga adni meccseket egy világeseményről?????? RTL rohadt agresszív egy csatorna...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #44 üzenetére
???????????????? ne basszál már fel idegileg!!!!!!!!!!!!!!!
-
Kicker
őstag
válasz bagyulajuve #44 üzenetére
no tényleg, nem is említettem azokat a pojácákat, akik kommentátornak, szakértőnek háááát, még elméletben is gyengék, de a képernyőn gyakorlatban meg aztán pláne.... sport1 stábja nekem szimpatikus... megszoktam már, illetve tapasztaltak a tv-s közvetítésekkel.... erre ilyen majmokat kell hallgatni 4 évente 1szer... botrányos!!!!
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #141 üzenetére
hehe
-
Kicker
őstag
válasz bagyulajuve #141 üzenetére
ezek nyomják ezeket a tökelütött, botcsinálta majmokat, te meg ugyis megnézed ahogy én is... ez van... büdös parasztok...
na de a VB-nél maradva, csak nem olyan gizdák, hogy nem látjuk a nyitóünnepélyt... azért az erős lenne... remélem a Fritzek a meccsen X-elnek de tényleg most azért sok pluszt jelent a hazai közönség...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Skipp
senior tag
válasz bagyulajuve #145 üzenetére
Nem gondolhatod komolyan, hogy egy szaros VB nyitóünnepség fontosabb lehet, mint a 18 éves gyerekek meg a 43 éves szülők gondjai? Balázssó alatt legalább el lehet nyomni 10-15 perc reklámot. Biztos lesz ilyen cím, hogy aktuális legyen, hogy : ''A focivébé tette tönkre a kapcsolatunkat, szakítani akarok!''
Különben is Argentína fog nyerni, úgyhogy nem kell izgulni. Legalábbis én szeretném.
[Szerkesztve]Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
Agostino
addikt
válasz bagyulajuve #152 üzenetére
Üdv.
Nem azt latolgatom, mennyi esélyük van, nem esély alapján lesz egy csapat a kedvencem, de én drukkolok nekik, hogy legalább Horvátországot megverjék. Ausztráliát neccesnek érzem, Brazília meg hát...nem kell részleteznem. : )hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
D_r_u
tag
válasz bagyulajuve #155 üzenetére
Asszem 2 éve, még a Mattheus korszak kezdetén játszottunk ellenük idehaza, és nyertünk 3-2-re Mondjuk asszem a ''nagy sztárok'' nem játszottak, de a brazil srác igen.
-
regent
aktív tag
válasz bagyulajuve #274 üzenetére
ùristen!!!
A focihoz sör dukál. Meg sörhas és kopasz(odó) fej. Nem tudtad?<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz bagyulajuve #321 üzenetére
Egy hónapon keresztül inni fogsz?
-
bagyulajuve
addikt
válasz bagyulajuve #339 üzenetére
buzi köcsög urbán flórián
meg lesz baszva UF
[Szerkesztve]Resistencia eterna
-
Lord Zero
addikt
válasz bagyulajuve #339 üzenetére
lol
igazi szurkolói hangulat tombol
más> kahn mire vár (illetve váratják)?nem, mindegy
-
t1
addikt
válasz bagyulajuve #491 üzenetére
mért nem az m1 közvetíti? meg az f1-et is RTL egy szar...
-
Bernardo20
őstag
válasz bagyulajuve #522 üzenetére
igen,ez hozzá tartozott a meccsek hangulatához. engem az zavar,hogy nem egy csatornán mennek a meccsek, hanem össze-vissza adják őket.
-
Dufresne
addikt
válasz bagyulajuve #556 üzenetére
Jh hihetetlen nagy gyökér...és a kérdései is olyanok, imntha valami gyári hibás ember lenne ( lehet az). Pl amikor mondja a Bicske, hogy biztos nem O-lábú, hanem X lábú a Beckham, erre ahha, tehát ez az oka a jó berugásainak...Gondolom az elmúlt 20 év edzéseinek nincs köze hozzá...
Motion: vagy elkapja valaki, addig kéne amíg nem megy ki a helyszínre
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz bagyulajuve #576 üzenetére
a meccsek alatt lekapcsolják a zdf-et? az igen...
nálunk a upc berakta a csomagba a sportklubot pár napja.- no es importante -
-
Chili7
őstag
Ezek tényleg egy ilyen fókusz szintű műsort csinálnak, úgy mintha ugyanazon nézőknek csinálnák, mint akik ebben az időben a csacska angyalt, vagy az esmeraldát szokták nézni.
Ezt ismételgetni, hogy bekem a legismertebb, meg hogy a reál madridnál van...., ez kész!
Héder: el van szédülve bekem rugótehnikájától, ...erről akar beszélni a szünetben. Hihetetlen! Mint a mónika sóban!
Az a kötényes szóvicce,.... hát ez már-már felháborító!
Ez a vb közvetítés tiszta színvonaltalan egy olyan nézőnek, aki azért év közben is követi a futballbajnokságokat, és képben van ilyen dolgokkal, hogy beckham a reálnál van.
vagy pl: ''focivébé'' felirat, a Verebes-urbán-kokó-héder quartett, ez a kötényes szóvicc, ''Lahm lövése, ami a braziloknak is bement volna'' - by héder. -
törölt tag
Ezt nem mondod komolyan?
Hihetetlen ez az ország, bazzeg, felgyújtani az egész ORTT&RTLt, meg nem tudom még kinek a keze van benne a picsába. -
Integra
titán
válasz bagyulajuve #694 üzenetére
ennyit tudnak, saját kis szarkupacukon kapirgálnak, ez az rtlklub...
hol a hajdú b meg a szántó?!
mindegy, nekem van ard meg zdf szerencsére...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
válasz bagyulajuve #705 üzenetére
Sokra nem mész vele. Ez egy ilyen csatorna, még az a jó, hogy az F1-es futamok nagy részét leadják élőben...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz bagyulajuve #709 üzenetére
Azért ne vegye el a kedved teljesen! Bár ez, hogy nem nyomnak le minden meccset, szerintem is nagyon felhíborító és példátlan
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Skipp
senior tag
Teljesen korrekt és igaz levél.
Engem a himnuszok hiánya bosszant fel rettenetesen, ahogy a káromkodós topicban leírtam. Attól, hogy mi magyarok nem vagyunk ott, mások himnusza ugyanolyan fontos még, meg a másik az, hogy szeretem látni az arcokat a himnusz alatt. Meg a kézfogást, cuccoscserét. De hát iccsen
Szerk: amugy majd, ha írsz nekik egy következőt tedd bele azt, hogy a balázssó utolsó adása fontosabb egy szaros vb nyitónál nyilván....
[Szerkesztve]Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
mr.ki
aktív tag
válasz bagyulajuve #705 üzenetére
Meg ugye nézniük kellene az elődöket csak egy példa Knézy, most biztos forog a sírjában hogy amit ő felépített azt egy nyereskedő kereskedelmi csatorna egyetlen VB alatt a sárba tipor. Ha a következő világeseményt nem valamely erre szakosodott csatorna ( Sport tv, MTV) közvetíti akkor igencsak meg fog csappanni az igény az igényes közvetítésekre és ott marad náluk a csatorna. Ezt minden eszközzel el kell kerülnünk.
Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
brownus
veterán
Kedves Gyula,
nekünk ezt osztották, ezt kell szeretni. én is örültem a rai-nak de a szemét olaszok kódolnak amint kezdődik a meccs so it is....
a kurva svédek meg... ezt a szégyent.
viszont tegnap az elefántosok nagyon jól játszottak, nem? crespoék berúgták a kötelezőt és ennyi.
és nem genetikus? inkább
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz bagyulajuve #726 üzenetére
hollandia-szerbia: 2-1
mexikó-irán: 1-0
angola-portugália: 0-3 (szerintem te elírtad )Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Robaj
addikt
válasz bagyulajuve #726 üzenetére
hollandia-szerbia: 3-2 (ez durva kis meeccs lesz)
Ma csak ezt fogom megnézni a többi nem igazán izgis...
Az eredmény nekem tök mind1, csak jó meccs legyen Mint tegnap az argentín elefántcsontpart. Lehetett tudni Argentínok nyernek, de az elefántcsontpartiak nem adták fel. -
mr.ki
aktív tag
válasz bagyulajuve #869 üzenetére
Én már megfogalmaztam benne utópisztikus gondolatomat. [link] ( sajnos néhány nagyon durva helyesírási hibával , mondjuk ha ilyesmikre gondolok, elgurul a gyógyszer )
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #869 üzenetére
menni kell ortt-nek panaszt tenni
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
thaler2
senior tag
válasz bagyulajuve #882 üzenetére
Gondolod nekik van arra idejük, türelmük hogy végigolvassák a 60millió emailt...
-
Integra
titán
szerintem tudják hogy minden második mail az anyjukba küldi el őket
-
Dufresne
addikt
Énis csak vb-t nézem, meg ha van 1 jó film rajta akkor azt. Amúgy inkább dvd-zem. Vagy itt züllök
Én ma leginkább az olasz meccset várom. Többi nem foglalkoztat. -
lorcsi
veterán
válasz bagyulajuve #996 üzenetére
honnan szedted elő azt a csatornát?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Drizzt
nagyúr
válasz bagyulajuve #1148 üzenetére
Koller valószínüleg a 3. meccsen már játszhat.
I am having fun staying poor.
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #1148 üzenetére
ha lenne cseh-olasz meccs én csak a csehekre fogadnék
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #1219 üzenetére
úgyse megy neki...
-
mr.ki
aktív tag
válasz bagyulajuve #1227 üzenetére
Ja, attól függetlenül hogy nem számított rá, belőhette volna.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz bagyulajuve #1242 üzenetére
Mert?
-
lorcsi
veterán
válasz bagyulajuve #1277 üzenetére
koko még boxolni se tud normálisan mit keres sfoci körül max egy gumilabdát adnák neki hogy a fiával játszon semmi többet
A horvátok sem rosszak, de a brazilok sokkalta jobbak, a 3. percben már látszott
El is kezdődött a gólzápor...3-ig meg sem állnak
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
Sixkiller6
őstag
válasz bagyulajuve #1310 üzenetére
ezek szerint nem ugyanazt nézzük. sok a lövés, helyzet. tény hogy nem játszanak a legjobban, de azt nem is most kell, hanem majd az egyenes kiesésben.
mivel a horvátoknak nem volt kapura menő lövésük, a braziloknak meg nem is egy, talán azért csak megérdemelt már a vezetés.
bocs, brazilmániás vagyok.- no es importante -
-
lorcsi
veterán
válasz bagyulajuve #1310 üzenetére
szerintem még így az elején nem nagyon lehet várni hatalmas formákat senkitől, majd idővel felpörögnek
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
bocX
tag
válasz bagyulajuve #1319 üzenetére
ez igaz, ő az etalon, persze senki sem tökéletes....de azok az idők jobbak voltak sztem
jha, a Farago is jó, ő is régóta van a 'szakmában'
bazzeg közben helyzet volt áááám
[Szerkesztve]sok munka és ugyanannyi lazaság
-
Grass
aktív tag
válasz bagyulajuve #1359 üzenetére
A lesen álló játékosnak most rá kell mozdulnia a labdára, hogy befújják a lest. Hozzáérnie nem kell. Ha haggya elgurulni akkor nincs semmi.
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Kicker
őstag
válasz bagyulajuve #1359 üzenetére
aza hozzá kell érni volt, de volt annyi eszük, ha egyértelműen mozog felé és elérheti akkor integet... no de mindegy is ez... a szakkomentárokat a vízbe...
GO ENGLANDArról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz bagyulajuve #1364 üzenetére
Igen.. hasonliít az idei BLre a nagycsapatok, esélyesek nem kápráztatnak el minket... a beton védekezés az első... Brazilk is úgy játszottak mint akárki már csapat.. nem ez a klasszikus brazil foci... de még látunk olyat is remélem... (az se baj ha nem a braziloktol.. )
-
Vandit.
addikt
válasz bagyulajuve #1367 üzenetére
belenyomnak valami szteroidot és annyi.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Dufresne
addikt
válasz bagyulajuve #1389 üzenetére
Jó dolog ilyen eseményre kijutni.
Nekem egy hasonló élményem, amikor női kézilabda vb döntőre mentünk ki Horvátországba, sajna kikaptunk a franiáktól, de hihetetlen volt ott is az ''összefogás'' és a szurkolói csapatszellem. -
Vandit.
addikt
válasz bagyulajuve #1417 üzenetére
pontot??
pont ott nem szereznek pontotA tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
mr.ki
aktív tag
válasz bagyulajuve #1423 üzenetére
Az a bíró hülye, jut eszembe ki ez a bíró?
-
Vandit.
addikt
válasz bagyulajuve #1429 üzenetére
ok.kösz
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Lortech
addikt
válasz bagyulajuve #1423 üzenetére
Sajnos egyértelmű volt, egyértelműen rossz döntés. Nagyon nem hiányzott ez a kiállítás és tizi a meccsnek. A spanyoloknak szurkolok a vb-n, de ezért nagyon sajnálom az ukránokat, és a második félidőre is rányomta a bélyegét. Az ukránok nem nagyon tudtak így játszani, a spanyolokat nem késztették nagyobb hajtásra, ők meg azért játszották a középpályán a labdát annyit, hogy nyíljanak az ukránok, de így ez nyilván nem történhetett meg 10 emberrel. Ezért lehetett ilyen meddő a második játékrész. A 4. gól viszont baromi szép volt, egy pillanat alatt felpörgették a játékot és már bent is volt.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest