Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a Gamepass-os tippet. Nekem is újra beadta a 3 hónapot 300 forintért, annak ellenére, hogy idén már ellőttem egyszer. Elkezdtem a letöltést. 4 órája megy és most van kb a felénél. 1000-res Digi netem van, de ennek ellenére is csak max 60 Mbits/sec-el jön, de néha lemegy egészen 2-ig. Általában 10 és 20 közt tölti.
Mindenképpen meg fogom venni a játékot, mert a Store-ban lévő többi játék egyáltalán nem érdekel és nem szeretném havi 3000 forintért játszani. A 3 hónap haladék igen jól jön karácsony előtt.
-
Jadro
veterán
Köszi! Nekem már volt egy hónapos próbaidőm megjelenés körül és akkor valóban le is tudtam szedni. Most sikerlüt aktiválni újra a 300 forintos pass-t, úgyhogy akkor 3 hónapig próbálgatom még, legalább megnézem azóta miket javítottak.
(Ha már megvettem a joystickot, ne porosodjon.)No meg ha a végén mégis megveszem akkor 4780 forinttal így olcsóbb is.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest