Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
Éjfél van. Még mindíg havazik. Ha így folytatja akkor holnap nem fogok tudni bevonatozni pestre
Bekockulok ide a jó meleg szobába. Asszony Szombaton azzal akart indítani hogy szüneteltessük a kapcsolatunkat egy kis időre. De pont roszkor jutott neki eszében. Mertén elég romantikus hangulatban voltam. El is vittem vacsorázni egy szép, igényes étterembe. Persze ezt a szünet dolgot utánna hozta szóba már csak, meghogy a mai nap utánánn inkább mégse szüneteltessük. Na mindegy a lényeget értitek 
Fáradt vok, nehéz napom volt. Reggel vettek 4, nagy fiolányi vért tőlem. Hát utánna rosszul lettem, de nem volt semmi gáz csak pillanatnyi zavar.
Vasárnap délután megkértem az egyik barátomat hogy jöjjön el driftelni velem. Vagyis videózzon. A felvételek nem lettek a legjobbak. Nightshot bekapcsolt meg egy helyen kb 1 percig szallaghibás
Nembaj, ha összevágom felrakom valahova!
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kés topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- Metal topik
- További aktív témák...
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bekockulok ide a jó meleg szobába. Asszony Szombaton azzal akart indítani hogy szüneteltessük a kapcsolatunkat egy kis időre. De pont roszkor jutott neki eszében. Mertén elég romantikus hangulatban voltam. El is vittem vacsorázni egy szép, igényes étterembe. Persze ezt a szünet dolgot utánna hozta szóba már csak, meghogy a mai nap utánánn inkább mégse szüneteltessük. Na mindegy a lényeget értitek 
Nembaj, ha összevágom felrakom valahova!