Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
tetrix
üzenetére
hali!
nem ugrik... FW frissítéssel minden rajta marad.. persze azért van egy figyelmeztetés, hogy készítsünk backupot biztos ami biztos alapon... ezzel akkor még kiegészítem a dolgot.
de ha régóta használon az ssdt [nem tudom milyened van] akkor egy secure eraset is tolhatnál rá [ekkor biztos ugrik minden tartalom róla].. de felfrissül a cumó -
-
jozsi252
veterán
válasz
tetrix
üzenetére
Nekem mint írtam is böngészés közben halt meg, illetve más helyen is olvastam hogy a sf vezérlő benne nem az igazi lett és akkor még finoman fogalmaztam
meglátjuk mi lesz, viszont sebességre is nagyon sok panasz érkezett hogy lassù. Seq írás nekem most 60 megabájt per sec körül van durva... Nem ezt várnám egy sata3-as ssd- tőlmás alternatíva ssdre? Ami sata3-as max 80gb legyen
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meglátjuk mi lesz, viszont sebességre is nagyon sok panasz érkezett hogy lassù. Seq írás nekem most 60 megabájt per sec körül van durva... Nem ezt várnám egy sata3-as ssd- től