Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
tetrix
üzenetére
hali!
nem ugrik... FW frissítéssel minden rajta marad.. persze azért van egy figyelmeztetés, hogy készítsünk backupot biztos ami biztos alapon... ezzel akkor még kiegészítem a dolgot.
de ha régóta használon az ssdt [nem tudom milyened van] akkor egy secure eraset is tolhatnál rá [ekkor biztos ugrik minden tartalom róla].. de felfrissül a cumó -
-
jozsi252
veterán
válasz
tetrix
üzenetére
Nekem mint írtam is böngészés közben halt meg, illetve más helyen is olvastam hogy a sf vezérlő benne nem az igazi lett és akkor még finoman fogalmaztam
meglátjuk mi lesz, viszont sebességre is nagyon sok panasz érkezett hogy lassù. Seq írás nekem most 60 megabájt per sec körül van durva... Nem ezt várnám egy sata3-as ssd- tőlmás alternatíva ssdre? Ami sata3-as max 80gb legyen
Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Automata kávégépek
- Hobby elektronika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
meglátjuk mi lesz, viszont sebességre is nagyon sok panasz érkezett hogy lassù. Seq írás nekem most 60 megabájt per sec körül van durva... Nem ezt várnám egy sata3-as ssd- től