- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
bela85 #48797 üzenetére
Az átlagosnál jóval erősebb használatnak volt kitéve az SSD (én időarányosan ennek ötödét se írtam az SSD-mre, pedig nincs kímélve), így ennek megfelelő a 80%-os kondi. Ez csak annyit jelent, hogy hasonló terheléssel még 4x ennyi ideig megy megbízhatóan (a valóságban meg akár többször ennyi ideig is). Ha te nem fogod ilyen intenzíven használni, akkor sokkal többet is ki fog bírni.
Azt azért tudni kell, hogy a kondi csak (vagy főleg) az írás mennyiségére támaszkodva ad infót (mivel a memóriacellák csak 3000-5000 alkalommal újraírhatóak), nem ad támpontot a vezérlő vagy egyéb egységek meghibásodásra. -
bela85
aktív tag
válasz
bela85 #48797 üzenetére
Egy kérdés..
Párszor újraindítottam a gépet.. tök gyors.. érzékelhető változás van HDD után.. viszont, most hogy indítom a rendszert.. a színes logó bejön.. írja hogy WIndows indítása.. és lefagy.. vagyis sokat kell várni.. és utána indul.. ventillátorok meg pörögnek.. (mondjuk ventiket előtte is tapasztaltam hogy pörögnek míg be nem lép a rendszer..)
Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest