Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
válasz
zetecR #33248 üzenetére
"Start menüben Chrome ikon, jobbegérgomb, Target:
C:\Users\bármi\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disk-cache-dir="X:\BrowserCache"Már minden formában kipróbáltam ezt beírni így is, magyarul is, idézőjellel, anélkül, BrowserCache-el, Ch_Cache-el stb., mindig azt írja ki, hogy érvénytelen elérési út!
Alapból nekem ez szerepel a Chrome ikon, jobbegérgomb Tulajdonságok-ban:
Cél (vagy Target): "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
Indítás helye: "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application"Természetesen ez után is kipróbáltam a --disk-cache-dir="X:\BrowserCache" utótagot, de így sem jó. Mielőtt valaki megkérdezi, természetesen R-t használtam X helyett.
Leírná nekem valaki végig a sort mondjuk Kis Béla névvel és R/Ch_Cache célállomással, magyar win7-en, hogy pontosan mit kell beírni a Chrome ikon, jobbegérgomb Tulajdonságok-ba a Cél (Target) mezőbe, vagy inkább vonuljak ideggyógyintézetbe?
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Mazda topik
- Xbox Series X|S
- Mass Effect
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest