Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
kerekfej
üzenetére
Az a köze, hogy cslátásból nem nagyon akarol kijönni és leszarozol olyat, amiről fogalmad sincs valójában, csak arra alapozol, hogy régebben mit irkáltak be a fórumozók, akiknek lehet fogalmuk sem volt arról hogy mért kékhalálozik a gépük valójában, csak prüntyögtek. Utóbi pár hónapban nem láttam ilyet itt, még a setyere szériának mondott agility 3 ról sem. (sőt ahogy láttam egy pár hsz-el feljebb lévő mérésből elég jól megűllja még az is a helyét 4k-ban)
Téma lezárva, ha samsung bérenc vagy, mond azt, ha nem akkor meg nyithatnál bátran agyban más chipsetek/gyártók fele is, én manapság java részt csak jó ssd-t látok, csak a nagyon noname gyártók(15e-es 32 gigás vackok) ,meg 2-3 félresikerült szérián kívül nincs is nagyon kerülendő. (viszont user fault annál több)
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- iPad topik
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- Frissítve 04/24!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest