Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Hali.
Véleményed,vagy meglátásod mi a le írt dolgokról,mivel a különbség nagyon is érezhető illetve sok helyen olvastam,hogy 1.4 el nagyon lassú az SSD.
Érdekesség gyanánt 1.6 al vicces az a -30% kondíció érték ami 70% helyet 40% lett,így 1.5 ugyanazt a teljesítményt hozza,és nincsenek anomáliák mint az 1.6ban.
Lehet hülye kérdés,de lehet az elhasznált % okat javítani valami programmal,mert ha jól olvastam akkor nem biztos hogy el használódott hanem gyárilag elérte azt az írási értéket így le zárta azokat a cellákat ami 100% helyet 70% lett.
A másik amit nem találtam pedig sok mindent megtettem annak érdekében,hogy megtaláljam,mekkora kondíciónál kell cserélni az SSD.
Ha lemegy % ra akkor végleg behal az SSD.
Ez minden esetben fontos lenne,mert ha 0% ra le esik akkor tudnám garban cseréltetni mivel 2013 ig szól a garancia,így a virtuális memóriát vissza teszem a Vertexemre,hogy gyorsabban elhasználódjon.
Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest