Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
-
Core2duo6600
veterán
válasz
üzenetére
Én egy Kinsgtone -t vcettem Toshiba vezérlőst, elolvastam eme topik elején linkelt cikkeket, 2 db ot, egy a vezérlőkről szolt, egy meg az ssd kől, ha azokat elolvasod, már képben leszel.
Win 7 nek a telepítés közben pendrive ról is be lehet adni, felteszed a pendrive ra azt amit floppyn kéne, és gond nélkül megeszi.
De ha felmegy e nélkül is és a már telepített rendszerre telepíted fel az ahci drivert az is jó megoldás.Az SLC szerverekbe szánt, otthonra felesleges, mert úgy is a cpud, ramod, és az alalpi vezérlő a szük keresztmetszett, felesleges többet adni érte.
Inkább nagyobbat vegyél, de 128 astól nagyobbat - hacsak nem laptopról van szó, amibe legtöbbször csajk ssd/hdd megy bele - felesleges .(#13769) Tappancs2001
Az elöttet említett, első hsz-ban lévő cikkeket olvasd el, utána már meg lesz a válasz a kérdésedre.(#13773) Tappancs2001
Akkor nézz olyat amit megkapsz itthon, pl intel g2 avagy Kingstone (Toshiba T6UG1XBG) vezérlővel, nekem ilyen van, korrekt, pontosan : SNVP325-S2/64GB -
válasz
üzenetére
Ha majd döntöttél, írd meg kérlek!
Jópár teszt olvasása után véletlenül sem venném meg az OCZ Vertexet.Vagy Crucial vagy Intel G2-es, az ára alapján. Nézz csak meg olyan teszteket, amik a valós életet modellezik, és nem a szintetikus teszteket, azokkal csak jól beszopatják az embert. It a PH-n pont van is pár (felteszem túl vagy mát rajtuk, ezért nem értem az OCZ-t....)
-
válasz
üzenetére
Nekem az számított, hogy melyiket tudtam beszerezni gyorsabban
!Illetve a c300 nem tudja a native (önállóan magától, oprendszertől független) a Trimet, ellenben ha win7et használsz akkor működik vele
!Előttem írták, hogy az ár...
Nem tudom adnak-e a 300hoz keretet, de az vertexhez tuti
(nekem is ilyen van)Mankó:
A strapabíróságuk igazolja a felárat (elvileg). Az egyes cellák ~10x annyi írási műveletet viselnek el, mint mlc-s társaik.
Aktív témák
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!