- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Telepítsd fel az alien csomagot! Utána ''man alien'', mert nem emlékszem már rá pontosan. De valami olyasmi a szintaktikája, hogy ''alien --rpm csomag.rpm''.
Próbáld meg feltenni a Wine-t! Megnéztem, része a stabil Debian rendszernek. Azt írták a második linken, hogy a Macromedia Flash és Flash MX megy vele!
Ahogy böngészés közben kivettem, azért nem írnak, mert ehhez szükséges valami Macromedia Authorware (nem tudom, mi ez), és ezt nem adták ki Linux alá. Várni kell és reménykedni...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Bocs, van .deb, de PowerPC-re...
Forráskódból nem jó? Elég alap dolgok szükségesek hozzá (libz, libjpeg, stb.), ezek biztosan Debian-ban is alapban vannak. (Én sajnos nem azt használok.)
Fordítási emlékeim közt úgy rémlik, hogy a legtöbb program forrásában szokott lenni egy debian alkönyvtár is. Nem értek a Debian csomagkezeléséhez, de gondolom, ez azt jelenti, hogy az ilyen programokból - make után - valahogyan deb csomagot is lehet kreálni. És akkor ugyanott vagy, mintha .deb-ben kaptad volna meg.
Vagy van rpm-ben - azt pedig az alien paranccsal - többnyire - át lehet deb-be alakítani. A legtöbb függőséget pedig nagy ívben le kell ...-ni...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Ühm, komplett idióta lennék? A tegnapi keresésekor találtam az idézett hülyeséget. Most másképp kerestem, és találtam is valamit:
[L]http://sswf.sourceforge.net/[/L]
Itt van deb csomag is, forrás is. Sajnos, ez nem egy Macromedia Flash Movie Maker...
Ja, megtaláltam, ahonnan a rossz idézetet vettem. Nem zárt forráskódú, csupán a Macromedia Authorware kizárólag Win és Mac alá létezik. De állítólag Win és WineX alatt egész jól lehet Flash-t futtatni.
[L]http://frankscorner.org[/L]
Sipi
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest