Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Telepítsd fel az alien csomagot! Utána ''man alien'', mert nem emlékszem már rá pontosan. De valami olyasmi a szintaktikája, hogy ''alien --rpm csomag.rpm''.
Próbáld meg feltenni a Wine-t! Megnéztem, része a stabil Debian rendszernek. Azt írták a második linken, hogy a Macromedia Flash és Flash MX megy vele!
Ahogy böngészés közben kivettem, azért nem írnak, mert ehhez szükséges valami Macromedia Authorware (nem tudom, mi ez), és ezt nem adták ki Linux alá. Várni kell és reménykedni...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Bocs, van .deb, de PowerPC-re...
Forráskódból nem jó? Elég alap dolgok szükségesek hozzá (libz, libjpeg, stb.), ezek biztosan Debian-ban is alapban vannak. (Én sajnos nem azt használok.)
Fordítási emlékeim közt úgy rémlik, hogy a legtöbb program forrásában szokott lenni egy debian alkönyvtár is. Nem értek a Debian csomagkezeléséhez, de gondolom, ez azt jelenti, hogy az ilyen programokból - make után - valahogyan deb csomagot is lehet kreálni. És akkor ugyanott vagy, mintha .deb-ben kaptad volna meg.
Vagy van rpm-ben - azt pedig az alien paranccsal - többnyire - át lehet deb-be alakítani. A legtöbb függőséget pedig nagy ívben le kell ...-ni...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Ühm, komplett idióta lennék? A tegnapi keresésekor találtam az idézett hülyeséget. Most másképp kerestem, és találtam is valamit:
[L]http://sswf.sourceforge.net/[/L]
Itt van deb csomag is, forrás is. Sajnos, ez nem egy Macromedia Flash Movie Maker...
Ja, megtaláltam, ahonnan a rossz idézetet vettem. Nem zárt forráskódú, csupán a Macromedia Authorware kizárólag Win és Mac alá létezik. De állítólag Win és WineX alatt egész jól lehet Flash-t futtatni.
[L]http://frankscorner.org[/L]
Sipi
Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest