Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Telepítsd fel az alien csomagot! Utána ''man alien'', mert nem emlékszem már rá pontosan. De valami olyasmi a szintaktikája, hogy ''alien --rpm csomag.rpm''.
Próbáld meg feltenni a Wine-t! Megnéztem, része a stabil Debian rendszernek. Azt írták a második linken, hogy a Macromedia Flash és Flash MX megy vele!
Ahogy böngészés közben kivettem, azért nem írnak, mert ehhez szükséges valami Macromedia Authorware (nem tudom, mi ez), és ezt nem adták ki Linux alá. Várni kell és reménykedni...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Bocs, van .deb, de PowerPC-re...
Forráskódból nem jó? Elég alap dolgok szükségesek hozzá (libz, libjpeg, stb.), ezek biztosan Debian-ban is alapban vannak. (Én sajnos nem azt használok.)
Fordítási emlékeim közt úgy rémlik, hogy a legtöbb program forrásában szokott lenni egy debian alkönyvtár is. Nem értek a Debian csomagkezeléséhez, de gondolom, ez azt jelenti, hogy az ilyen programokból - make után - valahogyan deb csomagot is lehet kreálni. És akkor ugyanott vagy, mintha .deb-ben kaptad volna meg.
Vagy van rpm-ben - azt pedig az alien paranccsal - többnyire - át lehet deb-be alakítani. A legtöbb függőséget pedig nagy ívben le kell ...-ni...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Ühm, komplett idióta lennék? A tegnapi keresésekor találtam az idézett hülyeséget. Most másképp kerestem, és találtam is valamit:
[L]http://sswf.sourceforge.net/[/L]
Itt van deb csomag is, forrás is. Sajnos, ez nem egy Macromedia Flash Movie Maker...
Ja, megtaláltam, ahonnan a rossz idézetet vettem. Nem zárt forráskódú, csupán a Macromedia Authorware kizárólag Win és Mac alá létezik. De állítólag Win és WineX alatt egész jól lehet Flash-t futtatni.
[L]http://frankscorner.org[/L]
Sipi
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Gray Zone Warfare
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest