- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Borat 2 nagyot ütött a végén. Nézzétek végig.
5 csillagos alkotás.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Na ma végre jöttek filmek a moziba.
Borat és On the rocks.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #137924 üzenetére
Te még tudod követni ezt? Simán írhatnák ceruzával a megjelenési dátumokat annyit variálnak.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
A Wonder Woman miatt csúszik a Dűne premierje
Denis Villeneuve Dűne filmjét idén december helyett 2021. október 1-jén mutatják be.
A Wonder Woman 1984 premierjét karácsonyra tolták, és nem akartak két ilyen nagy költségvetésű filmet szinte azonos időben bemutatni.
Csak én érzek ebben valami ellentmondást? Miért nem a mozibezárásokra fogják? Miért kell kamuzni ezzel kapcsolatban?
Simán lehetne két jó film egyszerre a mozikban. Ne mondja már senki, hogy 3 hónap alatt ameddig játszák nem tudna elmenni mindenki aki akarja megnézni?![ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #137330 üzenetére
Lehet bennem a hiba de fele akkora bevétel is több lenne a nullánál.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #137325 üzenetére
Hardveres zárt eszközt azért nehéz feltörni. Biztos lenne rá megoldás de egyértelműen nem akarnak ebbe az irányba terjeszkedni.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #137322 üzenetére
Semmiből nem állna egy on demand streaming szolgáltatást csinálni megfelelő titkosítással hogy a fenekük is védve legyen. De rohadtul nem mozdulnak el ebbe az irányba.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #137317 üzenetére
Jó neked.
RetepNyaraB: neked nem jó. Tényleg mi lett azokkal a garázskoncertekkel? Megnéztem volna egyet kettőt de nagy csend van róla.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #137299 üzenetére
De miért nem Google-től kérdezted meg? Ő tud mindenről mindent. Pl.: [link]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #137068 üzenetére
Nálam 30 mp-ig ment anno. De lehet adok neki még egy esélyt mert tavasszal néztem covideg állapotban.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hunter Killer
Teljesen jó film, kicsit többet érdemelne szerintem IMDB-n. Kiszámítható, de leköti az embert.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Netflix: ingyen nézhető három film és több sorozatepizód
regisztrálni sem kell⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Narxis #136828 üzenetére
Kösz hogy megosztottad. Nagy igazságokat mond el benne!
A filmgyáraknak igen is fejlődni kell a jelenlegi nézőkhöz. Mert régen más miatt mentek moziba az emberek mint most. Ha lehúzzák a filmet a rotten tomato WC-n akkor emiatt (sokan) nem fogják megnézni 8 dollárért a moziban hanem majd otthon Netflixen, akármin.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz No.01 #136714 üzenetére
Kezdve azzal hogy nem mész moziba? Tudom hogy nehéz de ki lehet bírni ilyen zárt helyen tartott témák nélkül is 1 évig.
Ja persze azt én is észre vettem hogy tavaszhoz képest eltűnt a távolságtartás. Kéne valami jópofa pólókat piacra dobni aminek a hátulján kis betűkkel tele van írva mindenféle szöveggel és ezt csak 1 méteren belül lehet olvasni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tenet Final trailerről vélemények?
Mintha egy másik filmről szólna a trailer.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Wonder Woman 1984 "új" trailer
Megnézve nekem ugyanannak tűnt mint az előzőek. Talán az elején levő 5 mp filmklip az új de az nem az előzetes része.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #136301 üzenetére
Igen, rápörögtem anno a témára.
Az IMAX filmkockákat is befotózom egyszer, csak kicsit macerás, mert alulról kell megvilágítani őket és nekem nincs írásvetítőm.TRON-al is így voltam megvettem a színes bakeliteket is, de végül azokat eladtam - a simát megtartottam.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Amerikai 4 fold booklet, digibook, OST CD és LP
Az OST CD dobozában IMAX filmkockákat is tárolok van (vagy 10 féle belőle)⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!