Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Sliver, Sharon művésznővel, nagyfelbontásban a megfelelő helyeken már elérhető. feliratot dobtam fel hozzá
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Face8814 #19124 üzenetére
akkor nem. egyidősök vagyunk
The Invention of Lying
720p.dts
Nagyon jó. Remek ötlet, picit az elején szokatlan, és néha túlzásba menőnek tűnő őszinteség , de egyébként baromi jópofa kis film. A főhőst játszó englishman nekem szimpatikus, a többiek is jól hozzák a folyton igazat mondó embereket. Aranyos, tényleg.
És nem utolsósorban, elgondolkodtató valahol, sajnos.....
mint ahogy a filmben is mondják, próbálj meg a külsőségek mögé nézni kicsit....
8/10Cola. nézd meg, aztán írj róla pár szót te is.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hemaka #18960 üzenetére
lehet, nekem mindenképp kell majd a szebb kép, mivel láttam, h szépen megcsinált századfordulós londoni utcaképek vannak benne, stbstb, ráadásul sötétben sokszor, én ezt szeretném normális képpel átélni inkább...
- - -
..azért durva, h ahogy egy filmről van szó, amiben rózsaszín elefántok meg pitypangok meg ilyesmi dolgok vannak, Monstre azonnal hogy képben van...[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #54715584 #18957 üzenetére
igen..de egyébként a vicc, h én szeretem a zombis filmeket. ne viccelj, többet láttam mint itt sokan szerintem.. de ettől függetlenül, ha valami szar, az szar marad. ha nincs benne semmi lélek, semmi belevitt olyan dolog, ami miatt megmarad kicsit is benned, akkor az rossz. ez is olyan volt pont. az elején még a szabályok ok, kicsit fight club-érzés de ok, aztán jöttek csajok szivatásai, a másodiknál már én éreztem rosszul magam, h most őket vagy ezt az egész szar filmet lőjjem le, mert idegesítő. aztán jött Bill és a szellemírtók, Bill lelövése, az jo volt megint, nevettem -először asszem és utoljára- aztán csak ment lefelé, újra.
Szóval szar, nna.Moszkva Tér
nna, ez már látod, egy jól sikerült film.
biztos azért persze, mert rólunk szól.. biztos azért, mert tele van poénnal meg nosztalgikus beszólásokkal, meg érettségi, meg jó forgatókönyv, odafigyelt díszletek meg atmoszféra..nemtom.
Jó, és kész. Ilyen egy jó kis film. Anno a müvészbe, mikor láttam is imádtam, most is.
10/10
azt sajnálom csak, h anno amikor Török bejött egyszer hozzánk a boltba, még beszélgetem is vele kicsit, nem fejeztem ki neki a műve iránt a tisztelgésemet... bezzeg most jönne be.hülye voltam. Garas fia meg mondjon le. tuti itt jöttek össze a kis Eszterrel.. grrr[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
restellem, de belepillantottam a nemrég feldobott kamerás Sherlock-ba
elég volt pár kocka az elejéből, meg a közepáből, h rájöjjek, h egyrészt ez valóban nem lesz rossz, legalábbis nekem, másrészt meg, aki így nézi meg, az az igénytelenség legalját testesíti meg -
Tibiajax
nagyúr
Zombieland
1080p.dts
ezt a értéktelen, szar filmet... jézusom.
A Bill Murray-es rész jó volt, a többi szenny és trash.
4/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz Zoli1222 #18904 üzenetére
Dehogynem..
--
A végén...ha ott vége a képnek..ahogy a családjával van, a konyhában, gyerekkel, stb. és blank screen, és stáblista, 10/10.
hibamentes, csakugy, mint mondjuk a wrestler.
így egy picit már amcsisabb volt a legeslegvége, és ezt bántom kicsit, azért is, mert maga a film viszont abszolut nem volt az. pont ezért volt jó. de, egyébként, egy szuper alkotás.
a legjobban talán ezek a képsorok tetszettek... [link]
nagyon jó volt.
A mai, gagyi 'műremekekkel' teli filmözönben, meg kell az így sikerült darabokat becsülni....[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #18900 üzenetére
pff....
Zoli1222. tényleg nem értem, hogy nem tetszhet valakinek ez az alkotás. Csak egy opciót tudok elképzelni rá: ha valakit rohadtul de nem érdekel a modern mai harci terepen forgatott képi világ, az azzal kapcsolatos légkör, az atmoszféra.. De ebben az esetben akkor könyörgöm, minek erőlteti? ott a másnaposok, vagy az avatar, vagy nézzen egy japán mangát, mindegy, ha neki más a szórakozás.
Ha azonban valaki érdeklődik egy mostani iraki/arab zónában készített doku/film alkotás iránt, amely bemutat pár napot pár ember szemszögéből, minden különösebb sallang nélkül, az nem mondhatja erre, hogy szar, vagy hogy bealszik rajta. Mert akkor nem érdekli.
De akkor meg, ne nézze, ne erőltesse.
Szerintem egy baromi jól elkészített film, aki unamasnak találja, vagy gyengének, keressen valami cgi-gazdagabb hollywoodi alkotást.. A lehetőség adott.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
The Hurt Locker
720p.dts
9.5/10, és csak az utolsó 1 perc miatt nem 10.
Aki ennél kevesebbet ad rá, annak lehet kimenni ugyanoda, és forgatni jobbat.
A lehetőség adott.gyuromoj. az déli fény volt
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Alien Resurrection
1080p.eredeti hang
Vessetek meg, de nekem ez most bejött. Volt benne minden ami kell, menekülés, szörnyek, apróbb csavarok, gyilokok. Amelie rendezője jót tett a muvinak.
7/10 -
Tibiajax
nagyúr
Whiteout
720p
Nekem tetszett, apró klissék akadnak, de egy abszolut megnézhető film -50 fokból. Élveztem.
Kate eddig sem volt dagadt, de a filmre nagyon kis csinire gyúrta ki magát, i like it.
6.5/10[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Pontozni nem fogok mert úgy lehúznám a filmet, hogy néhányan sírva fakadnának itt a topicban..
hát, ha ez megnyugtat, én nem...
ps. egyébként, ha nem izgat a wowvilág, minek mentetek el rá (sok pénzért)? én tudom magamról h nem érdekel, ezért se érdekel a film sem. a 3d miatt? -
Tibiajax
nagyúr
válasz ludsimon #18768 üzenetére
nem zavar, csak feleslegesnek tartom.
Ez egy filmtopic. Azért jött annak idején létre Dili által, hogy "...értelmesen el lehet beszélgetni filmes témákról, ide lehet írni élményeket, híreket, észrevételeket, és bármit, ami a mozi, a filmek világával kapcsolatos.."
Szólj, ha nehéz értelmezni, flame meg nem kell. Ha akarsz a topic szívesen látott lakója lenni, tartsd egy kicsit szem előtt ezeket a dolgokat.
Köszi.Cola. a Felolvasó tényleg jó, ünnepek alatt láttam én is. nálam kap 9/10-et.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
ezért bírom ezt a topicot... hihetetlen, mennyire megoszlanak az emeberek véleményei egy filmről, mennyire másképp hatnak rájuk és ebből fakadóan mekkora eltérések születnek..
Sokszor persze felidegesít, olvasva néhol igazi nagy faszságokat, de azért...
azért birom.
de amit a legjobban bírok, h arctalanul, pár sorból lehet már szűrni, a bolondos avatar mögött rejtőző személyiség miféle lehet, mennyire lehet pl magamhoz közel álló lelkivilág. Pár sorból. És ez tök jópofa.
Én mindig is azért tartottam nagyra a filmeket, azért szeretem annyira, mert a muzsikához hasonlóan - de annál talán még komplexebben - képes hatni ránk. És ha ezt valaki rögtön utánna szavakba önti, abból máris fest egy képet magáról..Ez a topic erről szól, rájdöbbentem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hejesírásó #18433 üzenetére
na, hirtelen már ugy értelmeztem, h erről (Brotherhood of War) beszélsz... mondom, az hogy lehet, h ennyire nem tetszett...
de megnyugodtam akkor. -
Tibiajax
nagyúr
Blood Diamond
720p.dts
Kellemes és egy korrekt film, egy nehéz témáról. Leo viszi a filmet.
9/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #18293 üzenetére
azért kezeljük óvatosabban ezt a kérdést... főleg az avatar esetében..
az asszem nyilvánvaló és elmondható, h eddig, aki beírt ezzel a csodálatos alkotással kapcsolataban, mindenki áradozott róla és odáig volt érte. jól emlékszem? szinte mindenki.
most érkezett két ember, akit már annyira nem ragadott meg a látvány, vagy ha meg is ragadott, az nem tartott ki 3 óráig, és rádöbbentek - és ezt voltak merészek és meg is osztották velünk - hogy attól még, h egy film korszakalkotóan látványos, attól még maradhat egy überfos film. Ez nem egy új igazság, ezt Neked is kell tudnod, mégha tudom, nagyon szeretedet (én is) a látványt, az odabaszós hangot, a kivitelezést..
Én nem fogom megnézni ezt a filmet, ezt már írtam, mert iszonyatosan nem is érdekel, még úgy sem pedig, hogy tudom, milyen szinten van összerakva és prezentálva az egész. De amit gondolok, az az, hogy létezhet olyan ember, - már most is, még viszonylag az ujdonság időtartamában -, aki nem esik hanyatt mégsem a látványtól, is leírja azt, mekkora egy gyenge akármi. úgy egyébként, nem biztos h csak divatfikázást gyakorol. Legalábbis én nagyon nem hiszem.. -
Tibiajax
nagyúr
Na, gyerekek, én léptem vidékre, buliba. Már nem leszek ma már, ugyhogy
Boldog új évet kívánok én is Mindenkinek
Igyatok, szívjatok, legyen sörbenfürdés, bútorzúzás, faltól falig hányás! Hajrá
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Eagle16 #18167 üzenetére
igen..ez mondjuk érdekes..
gondolom, a pillanat varázsa volt ott. na meg Megan..mindegy, azota egyszer nem néztem meg a filmet, sem bele, sőt fel sem merult h leszedjem.
ez mindent elárul. Az elsőt viszont azóta is kismilliószor.
ps. tapsihapsitól elkaptad te is a múltamba-vájkálás játékot, mi? -
Tibiajax
nagyúr
Star Trek
1080p.dts
Nem vagyok, nem is voltam régen se nagy űrszekerek-rajongó. Viszont most effektekre vágytam, képi hangi orgazmusra
Hát ezt meg is kaptam. De a film sem volt rossz, odabaszós reboot. és tényleg iszonyatosan szól
8/10Integra még csak most nézted meg a 2-őt?...
mindegy, nem vesztettél sokat vele.. nyomába sem lép az első résznek[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hejesírásó #18126 üzenetére
de amugy, rendben vagy.. igaz?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hejesírásó #18096 üzenetére
nem tudok választani
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hejesírásó #18091 üzenetére
bocs bocs bocs......
nem figyeltem most. felkurta hirtelen az agyvizem, egy olyan neves filmpajtás, mint Arnold, és -amikor alig birjuk a valoban nagy alkotások közül kiválasztani azt a hármat- beír nekem egy ilyen butyuta (de egyébként valóban, igen, az átlagosoknál jobb) akciófilmet.. grrr[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Arnold2 #18082 üzenetére
A Taken mondjuk nálam az első 10-be alig férne be....
egy tök szimpla, modern usa akciófilm volt, annyi pozitívummal kb, h Neeson egy jó/szerethető színész, a karaktere pedig szintén hihető volt, aztán kb annyi. de ugyanugy tele volt klissékkel, szokásos kis hülyeségekkel, nem lövik le amikor odaláncolják a csőhöz, várnak amíg kiszabadul (ami önmagában gyenge volt mondjuk), a terepjárós bohóckodás az éjszakában, terroristákkal hemzsegő szobában akciózik, meg se sérül, a végén a szokásos kis autósüldözés zene alatt meg a mindenkit kinyirás és happyend.. áá. 5 év múlva emlékezni nem fogsz rá.
A másikat nem láttam még, az miben másabb? az is akció?[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Face8814 #18070 üzenetére
te idefigyeljél.. ne szíídd a vírem..ne szídd a vírem, meer' nagyon nagy világ lesz. te miskolci rózsaszín tapsihapsi
Figyelj. Igaz, ami igaz, amit mondtam, megmondtam. De a Benjamin-t nem nagyon vettem én már idei filmnek.. abszolut 2008-as film, igaz h csak májusban láttam, de akkor sem idei. A nagy kérdés, amire annyi szavazat érkezett is már, és amit új, de annál szorgalmasabb hejesírásó-topictársunk is próbál összekaparászni, hogy melyek voltak a 2009-filmév legnagyobb alkotásai/durranásai.
Az én szavazatom is, egyébként, erre válaszol. Nem feltétlen csak arra, hogy Tibinek melyek voltak a legnagyobb élményei.. A paranormal, bár tudom h sokan felvonyítottak, de akkor is nagyot robbant és nagy téma lett, mindamellett ismét egy zseniális ötlet megtestesülése volt. Ez nem is kérdés, ezért van ott a top3-ban. A District-nek is benne kellett lennie, nincs pardon, és - #18072 sasa134 - a Watchmen is benne lenne, de hárman már nem osztozkodhatnak a 3.fokon...
Így maradt a reám gyakorolt hatás figyelembevételével való döntés, számomra, ez a 4 alkotás a top3.De lehet TOP5 compatition is, és akkor 3. D9 4.Para 5. Watchman és csókolanyádpityu.
Arnold2. na, azt a nagy startreket most készülök megnézni délután/este. kiv leszek. most, h összekócoltam végre magamnak egy jobbfajta mozihangot itthon, ki akarom elégíteni a vájtfülemet egy jó kis hiper-effektes filmmel. gondoltam most itt erre a nagysikerű uj űrszekerekre. remélem, nem lesz rossz..
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hejesírásó #18063 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
2009 év mozijai
3. Paranormal Activity / D9 megosztva
Gratulálunk a győzteseknek, boldog új évet a Topiclakóknak!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cola111 #17951 üzenetére
hát kedves fórumtárs, ha hiszed, ha nem, egyszerre néztük meg a filmet.....
Személy szerint nem sokat tudok a Kaufman-ra vonatkozó háttértörténetről, így annyira nem is tudott mélyen hatni nálam a film. Tetszett nagyon a Malkovich-menet -es szál, ill. a háttérben a film díszletei, az tök jó volt. Nem tudom, h még annak a forgatása alatt gondoltak erre és vették fel azt a pár percet, vagy egyszerűen ujrarendezték a díszleteit, ruháit, talán az előbbi..
Ettől eltekintve tényleg egy erős alkotás, Cage jó színész, itt is bizonyítja.. Streep meg szexi. Ajánlom.
Adaptation
erős 8/10[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz diablo1984 #17894 üzenetére
megy még persze.
én majd év utolsó napján fogok, akkor vannak mindig a nagy összegzések úgyis.. remélem legalábbis, nem felejtkezek bele a nagy dáridóba..
addig is, hallgassátok Ti is Lenka kis mókáját[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Boldog Karácsonyt a filmbarátoknak!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz adalbert1 #17842 üzenetére
meglátjuk majd egyébként a Choice-díjat azért ált. olyan alkotásnak igyekszem odaítélni, amit még aránylag új, vagy nem annyira ismert. Ennek a filmnek nem biztos, h odaadom, amit már mindenki látott, csak én nem..
Köszi Pitterix, én majd este fogok csak kívánni, mert akkor jön a Jézuska[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Köszönöm szépen az ajánlásokat
bagyula. az igazsághoz tartozik, h a Cobrát, pl már láttam nyilván, régesrég. most itt van a lehetőség viszont feleveníteni az emlékeket, a narrátoros vhs után vmivel jobb minőségben
A spagetti-western trilogyt direkt beszereztem, és kösz a tippet, melyiket nézzem meg elsőnek, max csak évszám alapján tudtam volna logikázni..
Koxx. A Godfellas-szal fogok mostmár kezdeni, ezt borítékolhatod.
total recall ugyanaz a sztori, mint a Cobretti
Face láttam már a kpax-ot is, de most feldobtak egy uj release-t, nagyságrendekkel jobb képpel. musthave
bakker. megint tele a vinyom.. most vettem pedig a 3.terrásomat. nem igaz[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Gyerekek, valamit tisztázzunk, ez nem gyűjteményem, ez amit még nem láttam.
a kollekcióm azért ennél jóval nagyobb, viszont most ezeket kell majd megnézegetni, aztán szortírozgatni, csak lenne több időm rá. sokan szoktak betolni vagy 5 címet egyszerre, amit ledaráltak két nap alatt, hát én erre képtelen vagyok.. igy viszont cserébe, lassan haladok.
diablo. értelek. de figyelj. ott a kép, amikor -de tényleg akármelyik- ott ül Megan az ágyon. rajta a kis alsója, egyszál kis top, fényes fekete haj, száj, és néz. nemost ebbe mi a marketing?? étted.. én meg csak érzem, h lent keményedek.
ez van, ez az élet rendje.
..igaz, Monstre? -
Tibiajax
nagyúr
válasz Gorneck #17825 üzenetére
baszki, egyik címet sem ismerem...
milyen filmeket nézel te? vagy én vagyok ennyire tudatlan?...
van egyébként mostanában, h úgy érzem, egy külön, párhuzamos dimenzióban járok sok más topiclakóval szemben... itt vannak pl most nálam bekészített alkotások [link], jó ideig elleszek velük asszem, egyik címről sem ír senki, soha... de..én meg a tengerészgyalogos 2-t nem vágom. fura ez. twillight zone..[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
ó istenem, már logoutos írás is az avatarról..
jajj..[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hejesírásó #17729 üzenetére
nálam a két középső az, de mind szuper, persze
én most a napokban pl az elsőt nézegetem. annyira füstös és sötét, h ihaj hát, mint maga a kor, amibe játszódik -
Tibiajax
nagyúr
háát.. iszonyatos felfedezést tettem a Jennifers body-ban a leszbi-jelenetnél.
Megannak iszonyatosan állnak a bimbói, amikor a másik csaj azt mondja, mi a fenét csinálnuk mi. őrület.
ezek szerint élvezte a szentem, nem gyengén. -
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #17683 üzenetére
nekem speciel a blair witch2 (ami imdb-n 4.0-n áll) is sokkal jobban tetszett...
hu, nagyon nem értetetted még meg valahol ezt az alkotást.. ebből is látszik.. fiatal vagy még.
kell még ott pár év, én javaslom, nézd majd meg újra pár év mulva, amikor majd már együtt élsz valakivel (nem 1 honapja ), már van mögöttetek valami, és akkor, essetek neki ujra.
ps. nem azért, mert olyan hudekibaszott valami nagy lenne a mondanivaloja, társadalmi, morális téren, most nehogy félreérts. De, hidd el, másképp fogod nézni mégis...jo 30éves fejjel, karotokon már esetleg egy-egy négykilós bábaval..
(Bitboys. fekete vipera, mcvipera klán, tudod )[ Szerkesztve ]
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
fenn van ez: Avatar.iNT.CAM.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB.. 3600-an seedelik, 1600-an töltik, jelenleg is.. eddig letöltve majdnem 5000x.
hihetetlen... ez már inkább kínos, mint vicces kategória -
Tibiajax
nagyúr
9
1080p.dts
eszméletlen egy kis alkotás. megvan benne az a jó füstös poszt apokaliptikus utánérzet, ami nekem annyira bejön, ám mindez egy teljesen egyedi, különleges köntösbe gyúrva..
fantasztikus, tényleg. emelem kalapom.
9/10[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest