Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Összefutottam ma egy arccal a TOTS kupában, akinek három piros Ligue 1 pickje volt a csapatában, egy gold Bappé, talán egy spec Payet, de ezen kívül csak rare gold lapok (Clauss, R. Sanchez, Kimpembe). Semmi egyebet nem tolt, mint a glitcheket: kick off (mindkét gólt ebből kaptam, még úgy is, hogy a másodikra már figyeltem, mégsem tudtam kivédeni), ollózás szöglet után, szélen elfutás, ami egy röhej volt, mert a rare gold Clauss simán lefutotta TOTS Molinát
Folyamatos becsúszások, leütközések, az a klasszik agyatlan, patkány foci. Elvertem egy szitkozódós meccs végére, és nem bírtam ki, hogy ne írjak rá, hogy "Mi van glitch fiúcska??" pár bohóc fejjel megspékelve (tudom, nem egy érett, felnőtt dolog, de nem bírtam megállni )
Na, tőle rohadtul fájt volna kikapni, úgy főleg, hogy az idegtől nem lát az ember, amikor mindent is bevet, illetve a sima gold lapok kenterbe verik az én TOTS, vagy ahhoz hasonló spec lapjaimat.
Válasz tőle: "Baromi gyenge vagy, gold lapokkal majdnem nyertem, LOL!"Na, itt tartunk ebben a fosban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Folyamatos becsúszások, leütközések, az a klasszik agyatlan, patkány foci.
Na, tőle rohadtul fájt volna kikapni, úgy főleg, hogy az idegtől nem lát az ember, amikor mindent is bevet, illetve a sima gold lapok kenterbe verik az én TOTS, vagy ahhoz hasonló spec lapjaimat.