Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nandinagy
üzenetére
Egy Origin kód van a dobozban + a lemezek ,ha akarod letöltöd a programon belül ha bejelentkeztél és beírtad az kapott kódot ,vagy telepítheted lemezről is (6db dvd van a dobozban) ,telepítés után semmilyen lemezre nincs szükség ,csak a Origin fiókodhoz amire regisztráltad a kódot.
Egyszóval a dobozos változat egy Origin kód amit magába is felhasználhatsz + kapsz lemezeket is ha azokról szeretnéd telepíteni és van egy szép borító is ,így több mint egy sima kód és még olcsóbb is.

Még jó hogy időben szólt Sandros112 fórumtárs és nem hallgattam rád!
Sandros112
Neked meg köszönöm még1x!
-
válasz
Nandinagy
üzenetére
GTA5 Pl. lemezes változat ,de ha belépek a Rockstar oldalára ahova regisztráltam már le is tölthetem közvetlenül tőlük a játékot - itt nem kell a lemezeket használnom.
Ezért gondoltam ,hogy nem szükséges a lemezt használni ,csak telepítésnél max.
És ha felmásolom a gépre a lemez tartalmát és úgy indítom majd játéknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Parfüm topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- OLED TV topic
- Windows 11
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest