Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
TrueGooner
üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy az olasz bajnokságot, pláne az ősi riválist védjem. Szót se ejtettem a bajnokságokról, erre tévesen következtetsz.
De akkor is elfogult sztem a kommented
Lukaku semmivel sem rosszabb player mint Firmi. Sőt. Simán megállná a helyét a Poolban. Szubjektív vélemény ugyan úgy, mint a tied. 
A rating értékeknek meg semmi értelmét nem látom, a nyitásokon kívül.
-
Nandinagy
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Jogosan akadt fenn rajta.
Egyébként senki nem hasonlította össze a bajnokságokat egymással rajtad kívül.
Az ,hogy te a Seria A-t olyan szinten húzod le mintha legalább az NB1 szintjén lenne az 1 kicsit nevetséges.
Arsenalos vagyok szintén bár én közel 20 éve. Azt megtudod mondani, hogy az Angol bajnokság hány csapatos mostanában?
Nekem az rémlik, hogy a Pool meg City után akkora szakadék volt ami alapján perpill az Angolt se nevezném több csapatosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Starfield
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lukaku semmivel sem rosszabb player mint Firmi. Sőt. Simán megállná a helyét a Poolban. Szubjektív vélemény ugyan úgy, mint a tied. 
Nekem az rémlik, hogy a Pool meg City után akkora szakadék volt ami alapján perpill az Angolt se nevezném több csapatosnak.