Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Pont eszembe jutottál, mikor DCPHD Robben tesztjét néztem.
Láttad a videót? Az a fickó jobban teker, mint Messi. Brutális gólokat szerzett vele, olyan klasszikus Robben gólokat.
Megéri kirakni (a 2 wf ellenére is) vagy csak ikonokkal körbe rakva tudom beépíteni?
Salah-t kellene cserélni, vagy Neymart átrakni az ő posztjára.
CsapatRijkaard helyett kellene egy hasonló képességű játékos, mert ahogy már említetted, ő tényleg nagyon jó, de mivel nem nyomom most WL-t el kellett adnom, ne álljon benne a coin.
Swapokból nekem is már csak 9 db lesz meg, a WL hiány miatt nem tudom kiszedni azt az egyet, így még a 2x ultimate packot tudom választani valamint Vidic lapját. Ő pótolhatja valamilyen szinten a hollandot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- BestBuy topik
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest