Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
Hát én a maradék Dumfries lapokat kitettem, volt amelyiket 18 ért hoztam el még amikor nyitható volt, úgyhogy tiszta haszon. Van 18 db, simán jó biznisz volt. Én most a 83-85 közötti lapokban látom az esetleges bizniszt, több mint 300 ilyen lapom van. Remélem bejön, ha nyerek rajta 1500 at laponként már nagyon boldog leszek.
Olvastam fentebb hogy kb nem lehet kereskedni, sajnos a korábbi évekhez képest tényleg szar, de hátha lesz valakinek jó megérzése.
Ha esetleg látok vmi bizniszt én osztom a csoportnak, a Dumfries ötletet pedig ezúton is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs