-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Borítsd rájuk az asztalt. Én anno egyszer kényszerültem az EA-al vitába, mikor a FIFA 16-ban rage-ből töröltem a FUT csapatomat, majd mikor újat hoztam létre a tutorial részben nem tudtam átnevezni a csapatot a random Leipzgi FC-ről és még a katalógus általi "rename you FUT squad" lehetőséggel sem engedte. Addig cigánykodtak, hogy rájuk hagytam, mondjuk az egész játékot otthagytam akkor.
Ahhoz meg munka mellet már energiám sincs, hogy észrevegyem, ha nyitok valakit és csak az alap verziót kapom meg, na de mikor lenullázák a coinomat sima trading miatt... A sok búza meg orrvérzésig veszi a coint, meccs közben meg spameli a háromszöget Pelének meg brazil Ronaldonak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest