Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Hello Srácok!
Van még 4 órám a trialból, kipróbáltam az új részt is, megvenni nem fogom, de egyáltalán nem fröcsögni jöttem, mert szerintem pozitív változások voltak.
Legelőször is, kiszorultam a nappaliból (asszony tanul és feszül
), és egyéb okokból is jó nekem most a hálószoba (műtétem volt), így kipróbáltam mi van akkor, ha a nagyjából 9-10 méterre lévő és 3 falon keresztül magát átküzdő routerrel csaptom a Div Rivet.És igen, jobb volt a kapcsolat mint tavaly bármikor, egyetlen hátulütője volt, hogy a speed up lag előjött, de az sem nagyon sűrűn. Viszont a játékosaim végre semmivel sem voltak lassabbak és kevésbé mozgékonyak mint az ellenfél. Az osztályozó meccsek után Div 3 tetejére kerültem (4W 1D), aztán pillanatokon belül a Div2-ben találtam magam és volt 1870 pontom is, nagyjából egy meccsre voltam a Div1-be jutástól, de nem sikerült. Most nagyjából 1830 pontom van, azóta toltam már megosztott mobilnettel is és ezzel is elég jó volt a gameplay. Nem tudom ha újra kábellel kapná a mennyei mannát az Xbox mi lenne, de nem is tudom még pár napig ezt kipróbálni. Szóval késés szempontjából pozitívan csalódtam.
Egyébként a játékmenet is jobb mint a 20-ban, végre nincsenek a végtelen passzolgatásra kényszerítve a játékosok, simán lehet kombinatív játékkal viszonylag gyorsan is helyzetet kialakítani, főleg ha nem védekezik az ellenfél, hanem hagyja az AI-t.
Persze ez a játék sem tökéletes, és valószínűleg elő fog jönni a peccselős gameplay romlás, de most ez egy egészen játszható focigamma.
Jaaa, és [ezzel a csapattal tolom]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és egyéb okokból is jó nekem most a hálószoba (műtétem volt), így kipróbáltam mi van akkor, ha a nagyjából 9-10 méterre lévő és 3 falon keresztül magát átküzdő routerrel csaptom a Div Rivet.