Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Már az első WL meccs előtt úgy döntött a játék hogy kiidegel.
Indítanám a meccset, de csináljam meg captcha challenget, kirakom, de kiírja h probléma adódott a szerverrel vagy mi a jóistennel. Aztán keresi az ellenfelet, de 3 perc után már gyanús volt, és kilépni se lehetett, úgyhogy jött a feladatkezelős bezárás. Vissza belépek, indítanám az 1. meccset, megint captcha challenge, megint kirakom, megint keresi az ellenfelet, megint nem lehet kinyomni, újból feladatkezelős bezárás. Most harmadjára vártam egy fél órát, de megint csak ugyanez....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Indítanám a meccset, de csináljam meg captcha challenget, kirakom, de kiírja h probléma adódott a szerverrel vagy mi a jóistennel. Aztán keresi az ellenfelet, de 3 perc után már gyanús volt, és kilépni se lehetett, úgyhogy jött a feladatkezelős bezárás. Vissza belépek, indítanám az 1. meccset, megint captcha challenge, megint kirakom, megint keresi az ellenfelet, megint nem lehet kinyomni, újból feladatkezelős bezárás. Most harmadjára vártam egy fél órát, de megint csak ugyanez....