Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
TommyGun
üzenetére
Király, alapos összefoglaló, köszi!
Lenyomtam pár meccset a 7végén, amikor éppen engedték a szerverek és az a tapasztalatom, hogy összességében sokkal élvezetesebb, jobb a játékmenet (Xbox 360), a passz valóban pörgősebb, pontosabb, és grafikailag is tűrhető a cucc.
Viszont: annak ellenére, h a fejelés már nem OP, én egy rakás gólt kaptam így, szögletből is, beadásból is, én viszont egyetlen egy gólt sem tudtam még szerezni így, nem tudom, mi lehet a titka, ha van valami ötlet, azt toljátok pls.
Noha osztottam itt az észt arról, hogy hogy kell kivédekezni a sprintelő támadásokat, egyre inkább úgy érzem, hogy itt valami nagyon nem stimmel ezen a téren. Az ok lenne, hogy van pár top játékos, aki ezt meg tudja csinálni, de ellenem a 80 körüli csatárok is könnyedén rohannak el mellettem, aminek következtében a "pace whore" csapatok nagyon gyakoriak és egy idő után qrva frusztráló, hogy alig van olyan ellenfél, aki valóban focizni akar, nem csak szétsprintelni a támadásokat.
Lövések: na, ez nagyon érdekes terület, és az az elméletem, hogy simán le van szkriptelve, hogy meccsenként hányadik, vagy hány lövés az, ami kapura tarthat, vagy abból gól lehet. Mert egyébként nem nagyon tudok magyarázatot arra, hogy a tök ugyanúgy meglőtt lövések egyszer gyönyörűen beakadnak a pipában, máskor meg méterekkel mellé-fölé mennek. Vagy tényleg le van programozva az összes változó, és az alapján jön ki, hogy gól-e, vagy kiszáll a stadionból a labda

Ui: Bundesligában tényleg alig maradt jó csatár, úgyhogy most Kalou-Ramos-Olic-Bendtner négyessel variálok a Bundes keretemben. Olic király, OP, próbáljátok ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest