Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz TommyGun #1832 üzenetére

Király, alapos összefoglaló, köszi!

Lenyomtam pár meccset a 7végén, amikor éppen engedték a szerverek és az a tapasztalatom, hogy összességében sokkal élvezetesebb, jobb a játékmenet (Xbox 360), a passz valóban pörgősebb, pontosabb, és grafikailag is tűrhető a cucc.

Viszont: annak ellenére, h a fejelés már nem OP, én egy rakás gólt kaptam így, szögletből is, beadásból is, én viszont egyetlen egy gólt sem tudtam még szerezni így, nem tudom, mi lehet a titka, ha van valami ötlet, azt toljátok pls.

Noha osztottam itt az észt arról, hogy hogy kell kivédekezni a sprintelő támadásokat, egyre inkább úgy érzem, hogy itt valami nagyon nem stimmel ezen a téren. Az ok lenne, hogy van pár top játékos, aki ezt meg tudja csinálni, de ellenem a 80 körüli csatárok is könnyedén rohannak el mellettem, aminek következtében a "pace whore" csapatok nagyon gyakoriak és egy idő után qrva frusztráló, hogy alig van olyan ellenfél, aki valóban focizni akar, nem csak szétsprintelni a támadásokat.

Lövések: na, ez nagyon érdekes terület, és az az elméletem, hogy simán le van szkriptelve, hogy meccsenként hányadik, vagy hány lövés az, ami kapura tarthat, vagy abból gól lehet. Mert egyébként nem nagyon tudok magyarázatot arra, hogy a tök ugyanúgy meglőtt lövések egyszer gyönyörűen beakadnak a pipában, máskor meg méterekkel mellé-fölé mennek. Vagy tényleg le van programozva az összes változó, és az alapján jön ki, hogy gól-e, vagy kiszáll a stadionból a labda :D

Ui: Bundesligában tényleg alig maradt jó csatár, úgyhogy most Kalou-Ramos-Olic-Bendtner négyessel variálok a Bundes keretemben. Olic király, OP, próbáljátok ki!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés