Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
Casanova*
üzenetére
A maximális le és feltöltési sebességet is be kell állítani, én a 4/1-hez 450/100 kb/s-t használok. Így lefelé marad 40-50 kb/s, felfelé 20-30 kb/s sávszél netezni.
És így meg szokott lenni a beállított 450/100 kb/s is egyszerre stabilan az utorrentben.Ha lefelé nem jön és látod, hogy sokan seed-elnek, akkor a kapcsolatokat beállítása túl alacsony (mindegy melyik utorrent-et használod).
Nálam a 4/1-es nethez ez vált be:
- Kapcsolatok maximális száma összesen: 600
- Kapcsolatok torrentenként: 100
- Feltöltési szál torrentenként: 20
- további feltöltési szál inditása, ha 90% alatt van: pipa beA túl sok kapcsolat se jó, mert az is lassít. Ki kell próbálni nálad mennyi jó

-
vOrOn
tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Nagyon pongyolán, de csak azért hogy érthető legyen.
Feltöltési sebességet korlátozni ajánlatos, úgy 90%-ban, egyrészt mert így torrentezés mellett is tudsz netezni, másrészt sokan elfeledkeznek arról, hogy nem csak tisztán adatok suhannak ilyenkor, hanem ellenőrző, válasz csomagok is a gépek között.
Amennyiben tisztán adatokkal kitömőd a feltöltési sávodat, úgy hullámozni, esni fog a letöltési sebességed, mert a többi gép nem kap tőled időben választ, hogy most megérkezett hozzád az adatcsomag, az összes része, milyen csomagot kérsz következőnek és így tovább...
Plusz nagyobb letöltési bolyban emiatt, azon veszed észre magad, hogy nem tudsz rendesen seedelni. -
club1
veterán
válasz
Casanova*
üzenetére
Írtam én, hogy használok utorrentet? Leírtam, hogy mennyi az elméleti maximális sávszélessége a net előfizetésednek. Jól értem, hogy az a problémád, hogy óránként "csak" 3.6 GB adatot töltesz le a maximálisan lehetséges 4.4 GB helyett? Mert ha jól értem, akkor csak jelezni szeretném, hogy marha nagy mázlid van a 3.6 GB-al, az erre a csomagra garantált óránkénti kb. 420-440 MB letöltési adattal és 220 MB feltöltési adatmennyiséggel szemben.

-
GrandeP
addikt
válasz
Casanova*
üzenetére
Az utorrent verzió számainak semmi köze nincs a max sávszélhez...
Itt amik számítanak azok a seederek aránya, az h közben netezel-e, vagy töltesz-e felfelé.. illetve h mik a beálllítások....
De mivel h az utorrent mindenképp tölt felfelé is, így sose fogsz teljes sávszéllel letölteni, pláne nem a fibernetnél...
-
club1
veterán
válasz
Casanova*
üzenetére
Már megint ezek a mértékegységek. Akkor megint:
10/2 Mb/s-os neted van. Ezen a legjobb esetben 1.25 MB tölthető le egy másodperc alatt, és 250 kB tölthető fel egy másodperc alatt. Te 1.1 mb-ot írtál, ami szerintem 1.1 MB, így kb. 90%-ot tud a neted lefelé (ami igen jó), és 250 kb-ot felfelé (ami szerintem 250 kB, tehát felfelé a neted a maximumot tudja).
Összefoglalva: 10 Mb/s = 1.25 MB /s, és 2 Mb/s = 250 KB/s.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest