Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulip
újonc
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hello nektek
..elsonek bemutatkoznek Tulip vagyok es haat egy jooo nagy hatar valaszt el toletek
szoval nem vagyok M.orszagi!
de ami engem nagyon erdekel az a felveteli, szeretnek "hozzatok"menni egyetemre..vagy felsőoktatasra..de nagyon megkavartok!mert egy csomo mindent nem ertek!
ha lenne valaki olyan kedves hogy magyarul ezt leirni hogy mire is szamithatok...1.most eretsegizek.(szoval a 2009-ben felveteliznek)
2.mik azok a ponthatarok?
3.nalunk annyibol all az egyetem beiratkozasa, semmi felveteli nelkul, hogy a papirokat beadom(eretsegi diploma es az atlag).koszonom elore is,pusz
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Természetesen nem arra "gyúrok", hogy a legalacsonyabb ponthatárú fősuliba/egyetemre felvegyenek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érzek magamba annyi kurázsit, hogy felkészüljek rendesen az érettségire, csak az a baj, hogy magamba nem bízok eléggé.
Négyes körüli átlagom megvolt minden eddigi évben a gimiben, ezért igazából "csak" magától az érettégitől félek meg az elvárásoktól, hogy mégis mit fognak benne kérni. A nagy ismeretlen kihívás, az az én bajom.
De aki tanul persze, azzal nem lehet baj, szokták mondani az okosok. Hát legyen ugy. 
Nya majd kiderül jövő májusban...

Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VR topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Óvodások homokozója
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
..elsonek bemutatkoznek Tulip vagyok es haat egy jooo nagy hatar valaszt el toletek
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De aki tanul persze, azzal nem lehet baj, szokták mondani az okosok. Hát legyen ugy.