Hirdetés
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Jó kérdés, talán egy fegyver-vadász boltban jobban témában vannak. Amúgy otthonra kell vagy házon kívüli hordozásra, viseletre?
-
rwin5
őstag
Én korongoztam régen ami tetszett, a maroklőfegyver valahogy nem jött át feelingben, pedig szerintem iskolás koromban már fogtam.
Amúgy vicces volt, mert mikor először korongoztam nagyon nem ment, bár akkor mondták, hogy általában a többség 15-ből 2-3-at lő el max. Később meg nagyon ráéreztem.
Asszem tesóm járt is el sportlövészetre nem is tudom miért hagyta abba.
Ez van itthon saját sörétes
-
rwin5
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Elég sűrűn van itthon "fegyverváltás" ezért nem jártam még így, hogy lejárt. Akkor utánajárok, lényeg az egészben, hogy nem baj már, hogy lejárt - nincs használtban.
Mennyi pénzbe szokott lenni ezeknek a vizsgáztatása? Ez egy golyós vadászpuska, szerintem az egész fegyver nem volt több 60-70ezernél.
-
rwin5
őstag
Ha a lőfegyver műszaki érvényessége lejár akkor azt egy lőfegyver vizsgáló cégnél kell megvizsgáltatni - újravizsgáztatni és ennyi? A rendőrséghez kell vinni külön? Az egyiké lejárt, rendőr haverommal beszéltem neki fogalma se volt a dologról, de hivatalos papírt sem kaptam tőlük, úgyhogy gondolom ez nem az ő dolguk

-
rwin5
őstag
Üdv, van itt még aktív emberke?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dell Venue 8 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest