- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
rootkiller #2153 üzenetére
Gondolom az enyémnek sincs már ereje, ezeket nekem is meg kell csinálnom.
-
shield
őstag
válasz
rootkiller #2151 üzenetére
Én még nem szedtem szét az enyémet, de gondolom csak egy rugó van benne. Lehet hogy ezzel akarták erősíteni, nem hiszem hogy ér valamit. Már több éve nem lett lőve az enyémmel, biztos rá férne egy kis karbantartás.
-
vendingo
veterán
válasz
rootkiller #2143 üzenetére
Itt kapsz hozzá cuccokat, vagy ferfiakjátekboltja.hu
Esetleg használtan indexről.
-
KrAt
veterán
válasz
rootkiller #2148 üzenetére
Szia,
Index - légfegyver topic, ott egy jo kozosseg van, segitenek
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #2143 üzenetére
senki?
-
shield
őstag
válasz
rootkiller #2140 üzenetére
Én is örököltem egy 631-est, régi, de nagyon jó állapotban van. Keveset volt használva. Annak idején gondoltam rakok rá egy távcsövet, de nincs rajta semmi felfogási lehetőség. Azóta is ott van a sarokban, pár éve nem is volt vele lőve.
Most a hatástalanított fegyverek érdekelnek. Néhányat sikerült normális áron beszereznem, de most kissé nehezebb a dolog, nagyon pénzéhesek a nepperek.
Ha valakit érdekelnek a hatástalanított fegyverek, akkor beszélgethetünk róla itt, úgyis nagyon leült a topik. -
vendingo
veterán
válasz
rootkiller #2140 üzenetére
Szar lövedékekkel nem lesz pontos a fegyver, illetve akár árthatnak is. Indexen van légpuskás topic, ott vannak hozzáértőek, és akár olcsón is tudsz szerezni hozzá alkatrészeket.
-
vendingo
veterán
válasz
rootkiller #2137 üzenetére
Mivel nem mai darab, ezért szétszedném, rugók és tömítéscsere, tisztítás, kenés.
Mindent lehet hozzá kapni. Irányzékot, rugókat, tömítéseket, sátorvasat...
Én 1 hete szedtem szét az örökölt slaviam, de aki korábban szerelte elég rendesen szétbarmolta, így már nem érdemes felújítanom, mert rengetegbe kerülne
A napokban rendeltem egy új, minőségi puskát.Nem tudom milyen távcsöved van, de ha piacos, vagy egyéb olcsó kategóriás, akkor azt érdemes elfelejteni, mert a visszarúgástól elállítódik, szétesik egy idő után. Célszerű lenne normális távcsövet (pl. Gamo WR széria, nikko sterling...), vagy gyári irányzékot venni hozzá.
Lövedékre nem kényes a slavia, de ha a legjobbat akarod, akkor JSB exact expresst veszel, vagy egyéb könnyű JSB lövedéket válassz. A műanyag fémhegyű vackokat ki se próbáld, mert szétcseszik a huzagolást.
-
KrAt
veterán
válasz
rootkiller #2134 üzenetére
Persze
-
Pocee
senior tag
válasz
rootkiller #2134 üzenetére
sztem sokan,mi lenne a kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready