Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Hmm, valahogy nincs jó érzésem, hogy pisztoly legyen. Ha egy mód van jobb lenne valami barátibb tárgy. OK a gázspray se baráti, de azért mégis Amúgy nekem volt olyan, hogy valaki befújt gázsprayvel a villamoson és az elég kemény volt. Mondjuk lehet a meglepetés is benne volt, hogy egy ideig azt se tudtuk mi történik mi az, mert nem láttuk. Lehet függ attól is, hogy milyen spray.
Mondjuk a pisztolynak meg annyi lehet az előnye, hogy csak látványra már értelmes ember elrohan tőle. Ehhez amit linkeltél nem kell amúgy engedély?
we all deserve a bit of luck.
-
rootkiller
őstag
Egy ismerősöm javaslatára meglátogattam a helyi vadászboltot. Ami a belsejébe kellett - két tömítés, új rugó, rugóvezető, meg egy a tus és a puskatest közé való laprugó - minden volt. Meglepetésemre az új rugó, másfél-két centivel hosszabb, mint az eredeti külső rugó. A dugattyútömítést Shimano láncolajjal kentem be, a cső végébe a lezáró mechanikának a menetét rézpasztával kentem be, a három tuscsavarra kentem csavarrögzítőt. Egyenlőre visszaraktam rá az olcsó 4x20-as távcsövet, illetve rendeltem rá első és hátsó irányzékot. Úgyhogy faszán rendben lesz (remélem), valamint megfelel a törvényi kereteknek is, bár azt gondolom hogy hiába a kiegészítő rugó, a régi elfáradt rugóval meg öreg tömítésekkel amúgy se tudott szerintem többet mint 7,5J
Artengo TR 990 Pro
-
bandiras2
senior tag
-
nyulnyulu
senior tag
felcsiszoltam több csiszolópapirral,legfinomabb 1500 volt,pácoltam többször(vizes bázisú páccal)majd felszőrösödött,becsiszoltam,majd felfőzött lenolajjal sokszor átkentem,és már csak lakkozni szeretném,azt is legalább 3 rétegben,rétegek között becsiszolással
privátra illik válaszolni
-
nyulnyulu
senior tag
én is gondolkodom hogy lehet selyemfényű lakkot kéne rá rakni,hogy ne legyen fényes,még nem döntöttem,hidegbarnítóbol én az excaliburt vettem,olcsóbb igaz csak 18ml es,de mi a tökömet csináljak 50ml rel,a másik fajta 50ml is,és 2x ennyibe kerül!
privátra illik válaszolni
-
addikt
"Ha esetleg átterjed Európára is az USA-ban levő állapotok"
Nem igazán kell importra várni, alakul ez hazai ellátásból is. [link] [link]
Heti eszperente mese: Eme rettenet melegben, megvettem ezen cseh remeket, melyet egyesek melegen emlegetnek.
Azután a gyártónál, már hónapokkal ezelőtt feliratkoztam, az új M19-es Pitbullra, de az egy-két héttel ezelőtti telefonos érdeklődésem után úgy néz ki, hogy talán karácsonyra lesz is belőle valami."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
-
A muzeális jellegű revkó és puska nem fog megszűnni és nem tartozik semmilyen bejelentés/engedély kötelezettség alá 2023-tól sem. Ezek nem viselhetőek, de otthonvédelemre tarthatóak. Alfák és Zoraki R1 meg társaik (azaz gumiképes, de gáz-riasztónak vizsgáztatott cuccok) nem azért nem lesznek, mert nem adhatják el őket, hanem azért, mert senki nem fogja őket venni a bejelentés-/engedélykötelezettség miatt.
Sent from my keyBoard
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest