- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nekem meg nincs cd-író a gépemben
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg
( a distrowatch toplistáján az első három disztribúció asszem már ilyen, még nekem is )
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg