Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Igen lényegében hasonló a kettő, ahogy nézem. Az Omega projekt [link] legfrissebb kiadása 2010. júniusban jelent meg és a Fedora 13-on alapul, a Fusion [link]14 Béta pedig már értelemszerűen a 14 Bétán. A Fusion Linux szerepel a Distrowatch listáján [link], az Omega nem. A Distrowatch-on ránéztem a képre és látom, hogy a Fusion Linux nem a hagyományos Gnome menüt használja. Ez a mintmenu vagy valami más? Erre már közben jött válasz, tényleg a mintmenu Nem lassítja nagyon az indítást? Azért kérdezem, mert egyszer kipróbáltam egy rakás ilyen menüt és egyik se jött be igazán, maradtam a réginél.
-
rokefeller
senior tag
Nem nevezném hivatalosnak, írtam a srácnak, de még nem reagált, de remélem nem lesz semmi para, és akkor a miénk a hivatalos torrent. A koncepció ahogy én értettem olyan mint az Omegáé volt. Aztán lett a neve Fedora Community Remix, de el kellett hagyni a Fedora nevet azt hiszem. Az Omegához képest annyi a plusz, hogy belekerült a mint menü, ha jól tudom az az alapértelmezett, meg a notify-osd is. És talán lesz Nautilus elementary. Eléggé gyerekcipőben jár még, szerintem még akár bele is lehet pofázni, hogy milyen legyen, bár szerintem sok kezdőnek már az hatalmas előny hogy alapból benne van az rpmfusion :-)
MOD: ja, ahogy nézem, ami az oldalon van, az még a 13-as. Én a 14 beta-ból csináltam torrentet,
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vigneau interaktív lokálblogja
- aquark: Zsebszámológépek
- Lexus, Toyota topik
- Hobby elektronika
- Samsung kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest