- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Klaus Duran: Marathon
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyCheese
tag
Hali!
Na most egy cseppet fura dolog történt velem. Új verzióm van most, ugye a Big Bud DLC miatt. Eddig volt pár egybeszántott területem. Legutóbb vetettem is rá, most éppen cukorrépát. Nade most jön a fura dolog. Az összekötő rész a két terület között hirtelen visszaváltozott eredeti állapotúvá!
Az elvetett növény kinőtt és most elkezdtem felszedni. Erre látom, hogy alatta az eredeti talaj van úttal meg fűvel!
Mondom: WTF?
Nem is tudom mikor történt ez, ugye..mert a növények kinőttek, és csak most vettem észre ezt a hülyeséget! Ilyenkor mivan? Kezdhetem újra a szántogatást?
Először arra gondoltam, hogy az miatt is lehetett, hogy egyszer kikapcsoltam az időszakos szántás opciót, mert másképpen nem fértem volna bele a felvásárlási akció időtartamába. (szerk: most jut eszembe, hogy attól nem lehet, mert akkor el sem tudtam volna oda vetni semmit, mert észreveszem, szóval utána keletkezett ez a gbsz)Másra nem tudok gondolni..
Valaki járt már így? Tudja mi lehet?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth-headsetekről általában
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondom: WTF?