- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Igen tudom hogy nem kell telerakni, csak mivel a földeket folyamatosan művelem, jön be belőle cucc. Igen a szójabab hozza a legtöbbet, viszont egy idő után ha nagyon sokat adsz el, akkor szerintem az ára csökkenni fog. Van még 1-2 ami jól hoz, de vannak olyanok is amik siralmasak, nem éri meg vele foglalkozni.
Nappal én is 5x-ösön játszok, éjszakát meg én is átpörgetem, utálok sötétbe dolgozni. A növény érést én gyorsra raktam, így aránylag hamar kikel minden.
Takarmányt te úgy keversz be előre hogy benne van egy adag, aztán valahova kinyomatod, majd mikor adni kell nekik akkor rakodó+kanál párossal dobsz be a vályúba?Most látom át én is hogy minden egyes dolgot mire megtermelek, ráadásul sokat hogy legyen bőven, hihetetlen mennyiségű időm elmegy vele. Tegnap este is 6 fele elkezdtem játszani, aztán kis túlzással éjfél lett pillanatok alatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest