Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
batman91
üzenetére
Érdekes a motor az egyszer fix. Sajnos magas framerate esetén is zavaró a frametime megugrás, de sokan nem találtak rá magyarázatot. Most hogy visszaállítottam, jobbnak tűnik, egyelőre így hagyom.
Scorp2011:
Ilyesmivel nem találkoztam, szarba lehet lőni mindent és mindenkit, igaz csak közepes erősségen tolom.
Az viszont zavar, hogy egy hullámpalát, vagy gipszkarton falat nem lehet átlőni, elég gáz.
Egyelőre Joseph Seed területét maxoltam ki, Faithnél kb 15% van meg, Jacobnál pedig 5%. -
Redneck
nagyúr
Levettem 90-ről 70-re a FOV-ot, visszaállítottam minden módosítást, driver beállítást, fps limitet és 85Hz-en nyomom a játék vertikális szinkronjával. Így úgy tűnik jobb, aztán majd kiderül.

-
Redneck
nagyúr
Elkezdtem a játékot, már toltam 10 órát, de botrányosan szarul fut néha. Olyan frametime ugrások vannak hogy hihetetlen. Ez komolyan ilyen? Már minden módszert kipróbáltam de szart se érnek, állítólag a Denuvo védelem miatt ilyen gáz.
Szerk:
Ja igen, még annyi hogy G-Sync kijelzőn és leginkább Highon nyomom, de alacsonyabb és Ultra beállításon is vannak ilyen ugrások. Ha az interface ki van kapcsolva, egy kicsit jobb, de amúgy rohadt idegesítő.
Már lementem 60 Hz-re és 57-re fixáltam az fps-t, de még mindig képes akadni.
CPU használat közepes, GPU használat ha nem korlátozom és veszem vissza a képfrissítési frekvenciát és az fps limitet, 90-100% között is tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére nem találkoztam a jelenséggel, pedig vannak gondok a motorral...