Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
asuspc96
üzenetére
Nekem is ritkán belassul! Ez olyan 45-55fps jelent... Én leginkább azt veszem észre, ha 60fps alá megy, mert vsync on játszok 60Hz... Ha kikapcsolod az MSAA-t akkor ezek a belassulások kevesebbszer és enyhébben jönnek elő! Sajnos a program ilyen... De azért SLI-vel nem olyan rossz a helyzet!
Reménykedjünk, hogy javítanak az optimalizáláson egy újabb patch-el... -
dragonfx
veterán
válasz
asuspc96
üzenetére
nekem 35-40nel ment 1440be.de patthelyzetekbe töltés után volt beesett 20ra kicsit nyugton maradtam akkor beállt gondolom ekvés a 4 giga ram.
ja meg cisnált olyat csak töltött töltött...de már be volt csak nem jelenitette meg ctrl+alt+del.....feladatkezelő...visszalépek és ott volt a screen már a mentett álláson.

-
mikromanus
veterán
válasz
asuspc96
üzenetére
Kést játékban lehet hajigálni. Azt nem próbáltam. A másik lehetőség, hogy megszerzed hozzá a skillt. Az első ellenfeled hátbaszúrod, majd elcsórod a kését és azzal semlegesíted a következő ellent (kivégzés, vagy vonszolás közben bal egérgomb kattintás a célpontot befogva).
Az életerő nagyságát hajigálni? Mivaan?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha több életcsíkotakarsz, akkor a skilleknél kell rágyúrnod. A keresztes ikonos képességek adnak plusz életcsíkot. Minden második skill azon az ágon azt hiszem az öngyógyítás hatékonyságát dobja meg egy életcsíknyival. Ez az ág a Shark tabon érhető el.
Ha gyógyításra gondolsz, akkor PC-n az a "Q" billentyű. Ha van gyógyszer, akkor belövöd magadnak, ha nincs, akkor elsősegélyben részesíted magad (alapból tán az átkötözős animáció van csak. Később lesz ujjficam visszaugrasztás, golyókibányászás és kificamodott kar visszaugrasztás is. vagy ez utóbbi törött kéz helyremozdítás?) -
mikromanus
veterán
válasz
asuspc96
üzenetére
Simán megoldható. A felgyújtás mehet hordókilövéssel és molotovval is. Az ellen meg bármivel elintézhető.
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Kick the Hornets Nest quest - knife version
Az utolsó mohikánt shotgunnal vagy bármivel el lehet intézni, csak elkapkodtam idegességemben. Amúgy vótmá'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Fogyjunk le!
- Hálózatokról alaposan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)