- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
katt777 #1479 üzenetére
Nincs benne semmi vérlázító, csak más az alap tényállás, ugyanis a fejlődést is lehet variálni és nem úgy van, hogy egyformán fejlődik minden. Meg gondolkodni is lehet.
Ott van például az a "város", ahol ilyen kósza réjderek vannak. Még nem mertem, mert az angol miatt bizonytalan vagyok néha, de a kettő tapasztalatai alapján bármibe lefogadom, hogy azt a várost csontra ki kell írtani a csába, mert az csak XP tápolásra van. Azok akik ott vannak, ahogy levettem ilyen sehonnai portyázók, puszuljanak erősebb kutya ugat alapon.Végig lehet vinni jó karmával is, csak akkor sokkal többet kell állatozni, hogy rendesen fejlődj és emiatt unalmasabb, de jó karmával se indítanék gyenge karaktert. Hülyeség, abból csak a szívás van. Akárhogy variálod mindig rá leszel úgy utalva valamire.
Jó sok akciópontod, életed legyen, elbírj elég cuccot, kezeld jól a fegyvered és sok pontot kapj szintlépéskor. Fallout-ban ez az alap, minden más utána jön, az összes többit befojásoló képességet a fejlődéskor kell tápolni és nem igaz amit mondasz, mert jó a karakterfejlesztés, csak jó karaktert kell indítani és ez a különbség, hogy a fejlődést is meghatározza a karakter részben. Mondjuk a szerencse szerintem ugyanolyan hülyeség maradt, mint a kettőben. Arra sose adok, nemtom miért kerül bele minden részbe, szerintem simán szivatás.
Próbáld végig a variációkat a karakterépítéstől az első szintlépésig, látni fogod , hogy óriási különbség van karakter és karakter között. Nagyon nem mindegy, hogy hány pontot tudsz szétosztani szintenként pölö, ha ilyen egyszámjegyűt osztogatsz el, az már totál gáz, soha nem lesz abból jó karakter, ha megfeszülsz se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest