Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
Nem hordják szét?
Akkor minden egyes roboporthoz kell rakni ilyen igénylőládát amibe X mennyiségű javítót kérek, a karnál pedig beállítom, hogy figyelje mennyi van bent és ha nincs elég akkor pakoljon be...Igazából csak egy gondolattal nehezebb, mint amit meg akartam csinálni, de nem vészes. Ha raksz be képet még jobb lesz

Igazat adok abban, hogy pár bázist érdemes saját kútfőből megcsinálni, utána már jobban átlátja az ember mit, hogyan kellene és ahhoz már nagy segítség az előre elkészített blueprint.
Nekem ez a bázis közepére berakott alapanyag-szállítószalagok jöttek be. Biztos van rá magyar szó, nem jut eszembe, angolban a Main Bus-t használják rá. Onnan jobbra-balra építkezés (vagy le-fel, ki hogy csinálja) mindjárt átláthatóbbá teszi az egészet és persze szervezettebbé.
Közben nézegetem ezt a nukleáris cuccot, Kovarex feldolgozó vagy milyen néven fut, hát eléggé bonyinak tűnik, aztán lehet mire összerakod egyértelmű minden

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest