Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubos
tag
Sziasztok.Visszaolvastam valamennyit nem lesz egyedi a problémám úgy látszik.Pár napja feltörték a fiókomat Vietnám közeléből legalábbis azt az üzenetet kaptam majd hogy jelszavam megváltoztatták stb.Nem valami jó a szemem már sajna szemüveg nélkül csak annyit mertem csinálni hogy ráléptem nem én voltam szövegre.Gondoltam ha hazaérek gépen megcsinálom.Na mire hazaértem már nem tudtam gépen belépni jelszó emailcim de még a születési dátum is meg volt változtatva.Tettem bejelentést hogy valószínűleg feltörték van e valami segítség. Hát tegnap jött hogy zárolták adjak meg pár adatot.Hát itt jött ki hogy a születési dátum már nem az volt amit én is beírtam. Na mondom ennek lőttek csinálok másikat.Tegnap reggel gyorsba megtörtént jól is működött egész estig mikor már egy csomóan visszaigazoltak kidobott és azóta nem tudtam belépni.Na ekkor jött hogy akkor gépről telorol törlés formázás víruselenörzés. Elkurtultam vele egy csomó időt.Mindegy megcsináltam másik email fiók másik faceoldal és minden fasza.Reggel ota faszán működött most estére ugyan az mint tegnap!
Telon még be tudok lépni gépen már nem több gépen is probáltam más más böngészövel mégse engedi.Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_