Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bibby

addikt

válasz kispx #12871 üzenetére

"A Facebook tapasztalatai szerint a felhasználók nem annyira kíváncsiak rá, hogy az ismerőseik mit lájkoltak és mihez szóltak hozzá, így az ilyen tartalmakat mostantól a kevésbé fontos kategóriába sorolja be a Facebook, így ritkábban és lejjebb találkozhatunk majd ilyesmivel az üzenőfalunkon."

Most úgy őszintén ez mi a f@sz??? MI MÁSRA lennék kíváncsi, mint a tevékenységeikre? Pont ez volt az értelme az egésznek. Ha én lájkolok valamit akkor azt nem magamnak csinálom, hanem hogy a barátaim is észrevegyék hogy ez jó, ez tetszik, ezt érdemes megnézni. Most komolyan ezentúl mindent osszak meg külön? :W

És azt a rohadt közeli barát listát pont azért csináltam, mert attól a pár embertől mindent látni szeretnék! Eddig is ott volt az opció, ki lehetett kapcsolni hogy kommenteket és lájkokat ne lássa aki nem akarja, most ezt ők eldöntötték hogy nem, mert ez nekem jobb?

Akkor a fész arra lesz jó, hogy fotókat nézegessen az ember, meg oldalak és vállalatok posztjait, és számára idegen emberek hozzászólásait (aka fórum?)
    Azt hittem azért közösségi háló, hogy az ismerőseimmel összekössön bárhol is vannak... számomra így eléggé értelmét veszti, és nagyon szar irányt vett. És ahogy olvasom a fórumokat nem kevés embert akasztottak ki ezzel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés